Választási csalás gyanúja merült fel Alsószemeréden a múlt szombati összevont választásokkal kapcsolatban. Az esettel az országos média is foglalkozott, a TASR tudósítása szerint egy 47 éves nő 9 és 12 óra között mintegy 100 választópolgárt kísért a választóhelyiségbe a paraván mögé, hogy bekarikázza helyettük a jelölteket. Az Aliancia-Szövetség helyi jelöltjei közleményt juttattak el portálunkhoz, amit most változtatások nélkül közlünk:

forrás: ujszo.com

K Ö Z L E M É NY

A Szövetség párt alsószemerédi helyi alapszervezete elutasítja a 2022.október 29-i alsószemerédi helyhatósági választási eredményeket, mivel ezen választásokon választási csalás gyanúja merült fel. Az esettel kapcsolatban rendőrségi eljárás is indult. Sem a Szövetség megválasztott képviselője, sem pedig a párt esetleges póttagjai nem lesznek egy olyan képviselőtestület tagjai, ahol a képviselők a mandátumukat nem demokratikus, de törvényellenes módon szerezték meg.

A Szövetség párt képviselőjelöltjei az alsószemerédi önkormányzati választásokon:

Balla Szilvia
Bóc Mária
Cselko Miklós
Lilia Gábor
Oroslán László
Oroslán Vencel



nyitókép: ujszo.com

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.14.

Kutatás az Ipoly mente kultúrális életéről – Mondja el véleményét!

Győry Zsófi Nyugat-Magyarországról származik, végzős egyetemi hallgató Budapesten, az Eötvös Loránd Tudományegyetem. Idén szerzi meg diplomáját közösségszervezés-szakon. Mivel…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb