2023. november 25-én 18:00-kor megjelent a Kiss Zenészek együttes Nem értem, miért c. videóklipje a YouTube csatornájukon:

Ipoly menti és magyarországi szereplőkkel dolgozott együtt a Kiss Zenészek együttes.

„Szándékosan olyan videóklipet szerettünk volna forgatni, amelyben hozzánk hasonló, velünk egykorú fiatal srácok is szerepelnek. Lehet, hogy most elszomorodnak a férfi hallgatóink, de reméljük, hogy a sok karakterben megtalálják magukat, s tudnak azonosulni egy-egy jellemmel, figurával. A fiúk tehetségükkel és macsóságukkal le akarják nyűgözni a főszereplőt, de ez nem sikerül… vagy mégis?”

– az együttes nevében Csáky Máté.

A dalszöveget Böjtös Natália írta, aki egyben a videóklipet is rendezte, az operatőr Csáky Mátyás (KINEO Production), a producer Kiss Kristóf és Tóth Zoltán, a hangmérnök Tóth Zoltán volt. A stúdiót a Randal Group Production biztosította.

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.02.28.

Átadták az új városi bérlakásokat Ipolyságon

Február 26-án ünnepélyes keretek között került átadásra az új városi bérlakások az ipolysági Tabán lakótelepen. Első fázisban egy…

2024.03.01.

Bemutatták Ipolyság városfejlesztési koncepcióját

Február 27-én mutatták be a nagyközönség számára az elkészült Ipolyság városfejlesztési koncepcióját, melyet a város a Határon Átnyúló…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb