Elkezdődött a futballszezon - Reflex24

Az elmúlt hétvégén, 2020. március 7-én és 8-án elkezdődött a hivatalos futballszezon, lejátszották a járási és megyei bajnokság első mérkőzéseit. Egyes csapatok a megmenekülésért küzdenek, míg mások a tabellán való feljebb kerülést tűzték ki célul. Biztosan nem egy meglepetésben lesz majd részünk. Megszólítottunk néhány járásbeli csapatot, s arról érdeklődtünk, milyen személyi változások történtek a téli szünet alatt, valamint az is megkérdeztük, milyen eredményekkel lennének elégedettek a 30. forduló végén.

Ľubomír Flídr (Nagyölved): “Nagyobb személyi változások nem történtek, eltávozott a klubból Szabó, Trifkovič és Shevchuk. A csapat új arcai Rotík (Zselíz) és Pecho (Vágsellye). Célunk az, hogy a tabella közepéhez közelítsünk, s nyugodt mérkőzéseink legyenek.”

Urblík József (Ipolyság): “A csapatban nem történt személyi változás, senki sem távozott, de nem is érkeztek új játékosok. A tavaszi szezont a tabella éléről kezdjük, szeretnénk megnyerni az 5. ligát, s aztán majd eldől, lesz-e pénz a 4. ligára.”

Rák Norbert (Zselíz): “A csapatot Štefan Štuller vezeti, asszisztense Peter Kokoška, aki meggyógyult, és az edző rendelkezésére fog állni.  A tavaszi szezonban nálunk játszik majd Gonda, más játékos nem érkezett. A keretből távozott Duchoň, Rotík és Trávnik. Remélem, a tavaszi szezon sikeresebb lesz számunkra, mint a bajnokság első része.”

Marek Horniak (Hontfüzesgyarmat): “Csapatunkban nem történtek jelentős változások. Senki sem távozott, de a játékosok közt üdvözölhetjük Simon Kupčát, aki nemrég még a  lévai és garamszentgyörgyi csapat mezét viselte.”

Šaliga József (Nagytúr): “Távozott tőlünk  Tóth Péter, aki ezentúl Felsőtúron játszik majd. Bekerült a csapatba Anton Farkaš kapus Palástról  és Topán János Viskről. A tavaszi szezon kitűzött célja az, hogy megtartsuk első helyünket a járási bajnokságban.”

Varga Attila (Felsőtúr): “Visszatért a kapus Heimlich Norbert, aki befejezte ipolyviski vendégeskedését, hosszúra nyúlt sérülése után köszönthettük Tóth Pétert és Halko Ernőt Ipolyhídvégről. Senki sem hagyta el a csapatot. Célunk az, hogy a futballal szórakoztassunk, támadó játékot játsszunk hatalmas gólesővel. A 8. hellyel bezárólag szeretnénk végezni.”

Martin Dávid (Oroszka): “Csapatunkban nem történtek jelentős változások, senki sem érkezett, és nem távoztak játékosok.  Szükség esetén a B csapat futballistáit is játékba tudjuk állítani. Örülnénk, ha a 9. hely környékén végeznénk, ez ideális helyezés lenne számunkra.”

Róbert Štefanča (Hontnádas): “Legfontosabb célunk, hogy versenyben maradjunk. Elhagyta a csapatot Štefan Pap,ezen kívül Erik Frajka és Miro Drapka befejezte a játékot. Új játékosként érkezett Lóska Márk Csaba és Kristian Kováč.”

Peter Tóth (Garamszentgyörgy): “Csapatunkat erősíti ezentúl Michal Gatial (Kolta), Jozef Kiss (Vámosladány ), Peter Mikle (Peszektergenye), David Palák (Pezsektergenye) és Marek Dankovič (Palást), hosszabb idő után visszatér Bogdány Gábor. Célunk egyértelmű: versenyben maradni.”

Andrej Beňuš (Fakóvezekény): “A téli szünet elég eseménytelenül telt. Nagygyőrödből érkezett Ľudovít Smiknya, Zselízről pedig Herczeg Márió . Remélem, valódi erősítést jelentenek majd a csapatnak.  Filip  Goral befejezte vendégeskedését nálunk, eltávozik   Lukáš Buchlovič is. Célunk az első  5 csapat közt végezni.”


szöveg és fotó:
REflex24

Címkék: , ,

Olvasta már?
2020.03.20.

A Szlovák Posta nem kézbesíti a ...

A Szlovák Posta naponta több ezer küldeményt kézbesít Szlovákia területén. A postahivatalok alkalmazottai és a kézbesítők több  millió…

2020.02.24.

Nagy érdeklődés mellett zajlott a 4. ...

Nagy érdeklődés mellett zajlott a 4. Esküvői kiállítás február 2-án Ipolyságon, a Szondy György Gimnázium éttermében. A kiállítás…

2019.12.29.

Ki a vagány a vidéken – ...

Nyolcadik alkalommal tartotta meg tehetségkutató versenyét a Via Nova és a Fiatalok a Garam és Ipoly Mentéért Polgári…

2020.01.22.

Meghalt Terry Jones, a Monthy Python ...

Meghalt 77 éves korában kedden este Terry Jones brit komikus, író, forgatókönyvíró, színész, rendező, a Monthy Python sztárja…

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb