A szükséges támogatói aláírások összegyűjtésével és leadásával hivatalossá vált: jómagam is elindulok az október 29-i helyhatósági választásokon, mint Ipolyság város független képviselőjelöltje.

Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki aláírásával vagy más módon támogatta elhatározásomat.

A korábbi kampányok során megszokhattuk, hogy a választások előtti néhány hónapban ígéretek sokasága zúdul a gyanútlan választóra. Gondoljunk csak bele, mióta kampánytéma a Sóderos és a szabadtéri színpad rendbetétele, vagy a Fő téren lévő “nagykereszteződés” körforgalommá alakítása.

Én nem szeretnék a felelőtlen ígérgetések hibájába esni. Tervekből, értékes elképzelésből városunkban sosem volt hiány, mindezek megvalósításából annál inkább, hiszen nagy részük az idők során elsikkadt, elfelejtődött, hogy aztán a következő kampányidőszakban újra elővehesse valaki.

Véleményem szerint inkább a hozzáállásbeli problémák azok, amin a legsürgősebben változtatni kellene.

Ahhoz, hogy városunk sikeres legyen, kompromisszumkész és együttműködésre képes vezetőkre van szüksége, akik félretéve az esetleges ellentéteteket, hajlandóak együtt dolgozni a város jövője érdekében. Ha visszanézünk az utóbbi 4-8-12 évre, ennek épp az ellenkezőjét figyelhetjük meg. Ipolyságnak olyan polgármesterre és képviselő-testületre van szüksége, mely képes megfelelő választ adni a városunkat érintő problémákra, kihívásokra.

S hogy hogyan változtathatnánk azon a hozzáálláson, ami a városvezetést jelenleg jellemzi? Csak néhány példa: az indokolatlan adóemelések és a várost eladósító hitelfelvételek helyett használjuk ki hatékonyabban a pályázati (pl. EU-s) források nyújtotta lehetőségeket, ahogy más, jobban működő településeken teszik ezt (pl. Zselíz); ne a lakosok és a kisvállalkozások megsarcolásával tömködjük be a költségvetésen tátongó lyukakat, inkább mérsékeljük a kiadásokat a hivatal működésének racionalizálásával; a Sóderosra vagy a kórházra ne nyűgként tekintsen a városvezetés, hanem egy olyan lehetőségként, amit Ipolyság javára lehet fordítani; Tesmag és Pereszlény nem Ipolyság alárendelt, hanem azzal egyenértékű településrészei.

Úgy gondolom, mindez csak hozzáállás, akarat és elhatározás kérdése – amiben partner tudnék lenni!

Ehhez kérem az Önök támogatását, hogy a fent leírt elvek és elképzelések mentén a legjobb tudásom szerint szolgálhassam szülővárosomat, szülővárosom polgárait az elkövetkező négy évben az ipolysági képviselő-testületben.

Köszönöm, ha megtisztelnek bizalmukkal!

Fordítsuk jobbra Ipolyság sorsát!

Hozzászólok
Olvasta már?
2023.11.29.

A Fő téri nagyparkoló a városi műjégpálya felállítása miatt az esti órákban lezárásra kerül

Értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy 2023. november 29-én és 2024. január 7-én a Fő téri parkoló a városi…

2023.11.28.

December 1-től kezdik kifizetni a 300 eurós nyugdíjkiegészítést

A Szociális Biztosító december 1-jével megkezdi a rendkívüli, 300 eurós nyugdíjkiegészítés folyósítását, és december 20-ig minden jogosult megkapja…

2023.11.29.

SacheRock Underground fesztiválsorozat Zselízen

Míg a zselízi Sacher-ház történelmi épülete egyre épül-szépül és nyeri vissza eredeti, monarchista arculatát, addig a kulturális és…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb