A szükséges támogatói aláírások összegyűjtésével és leadásával hivatalossá vált: jómagam is elindulok az október 29-i helyhatósági választásokon, mint Ipolyság város független képviselőjelöltje.

Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki aláírásával vagy más módon támogatta elhatározásomat.

A korábbi kampányok során megszokhattuk, hogy a választások előtti néhány hónapban ígéretek sokasága zúdul a gyanútlan választóra. Gondoljunk csak bele, mióta kampánytéma a Sóderos és a szabadtéri színpad rendbetétele, vagy a Fő téren lévő “nagykereszteződés” körforgalommá alakítása.

Én nem szeretnék a felelőtlen ígérgetések hibájába esni. Tervekből, értékes elképzelésből városunkban sosem volt hiány, mindezek megvalósításából annál inkább, hiszen nagy részük az idők során elsikkadt, elfelejtődött, hogy aztán a következő kampányidőszakban újra elővehesse valaki.

Véleményem szerint inkább a hozzáállásbeli problémák azok, amin a legsürgősebben változtatni kellene.

Ahhoz, hogy városunk sikeres legyen, kompromisszumkész és együttműködésre képes vezetőkre van szüksége, akik félretéve az esetleges ellentéteteket, hajlandóak együtt dolgozni a város jövője érdekében. Ha visszanézünk az utóbbi 4-8-12 évre, ennek épp az ellenkezőjét figyelhetjük meg. Ipolyságnak olyan polgármesterre és képviselő-testületre van szüksége, mely képes megfelelő választ adni a városunkat érintő problémákra, kihívásokra.

S hogy hogyan változtathatnánk azon a hozzáálláson, ami a városvezetést jelenleg jellemzi? Csak néhány példa: az indokolatlan adóemelések és a várost eladósító hitelfelvételek helyett használjuk ki hatékonyabban a pályázati (pl. EU-s) források nyújtotta lehetőségeket, ahogy más, jobban működő településeken teszik ezt (pl. Zselíz); ne a lakosok és a kisvállalkozások megsarcolásával tömködjük be a költségvetésen tátongó lyukakat, inkább mérsékeljük a kiadásokat a hivatal működésének racionalizálásával; a Sóderosra vagy a kórházra ne nyűgként tekintsen a városvezetés, hanem egy olyan lehetőségként, amit Ipolyság javára lehet fordítani; Tesmag és Pereszlény nem Ipolyság alárendelt, hanem azzal egyenértékű településrészei.

Úgy gondolom, mindez csak hozzáállás, akarat és elhatározás kérdése – amiben partner tudnék lenni!

Ehhez kérem az Önök támogatását, hogy a fent leírt elvek és elképzelések mentén a legjobb tudásom szerint szolgálhassam szülővárosomat, szülővárosom polgárait az elkövetkező négy évben az ipolysági képviselő-testületben.

Köszönöm, ha megtisztelnek bizalmukkal!

Fordítsuk jobbra Ipolyság sorsát!

Hirdetés

Hozzászólok
Olvasta már?
2022.12.07.

Ólomüveg ablakokkal gazdagodott az ipolyviski katolikus templom

Az ipolyviski Antióchiai Szent Margit templomban 2022. november 24-25-e között került beállításra 9 ólomüveg ablak, amelyeket a felbári…

2022.12.07.

Goldmann Ilona kiállítása az ipolysági Simonyi Lajos Galériában

Emlékek címmel december 2-án 16:00 órakor nyílt meg Goldmann Ilona kiállítása az ipolysági Simonyi Lajos Galériában. A Budapestről…

2022.12.08.

Információs emléktáblát állítottak Zselízen az egykori Fakastély helyén

Fotó: Csonka Ákos Titkos ajtó az erdő mélyén, mely egy fába vezet? Ráadásul élő fában emberi építmény? Nem,…

2022.12.08.

Zselízi gokartversenyző a portugáliai világbajnokságon

Vincze Dóka Krisztián, a fiatal zselízi gokartversenyző egy alkalommal már részt vett egy világversenyen; motocrossban jutott ki a…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb