Partner malého projektového fondu Mládež za údolie Bodvy (kód projektu FMP-E/1901/4.1/036, s názvom Gastronómia bez hraníc) zorganizoval počas realizácie projektu Odborný workshop, ktorý sa uskutočnilo, dňoch 23. a 24. augusta 2021.

foto: Aspira

V dňoch 23. a 24. augusta 2021 zorganizovalo občianske združenie Mládež pre údolie Bodvy gastronomickú večeru a odborný workshop v reštaurácii Pivovar v Košiciach. Cieľom združenia bolo oboznámiť účastníkov so súvislosťami medzi kultúrou a jedlom, umením servírovania a podávania, kultúrou stravovania a stravovaním ako profesiou, t. j. predstaviť svetové trendy.

Prvý deň podujatia bol venovaný profesii. V prvej polovici podujatia vystúpili Peter Marcina (majiteľ Mirror Bar by Carlton) a Dominik Tapušík (majiteľ Sky Bar and Restaurant), ktorí zastupovali organizáciu We Host You, s prezentáciou o záhadách, výzvach a možných prelomoch v gastronómii a pohostinstve. Organizácia je skupinou každodenných baristov, ktorých cieľom je spoločne podporovať a rozvíjať miestnu barovú scénu organizovaním podujatí a workshopov zameraných na budovanie komunity. Druhá polovica podujatia bola zameraná na kávu. Vďaka Jakubovi Sobotovi sa účastníci mohli oboznámiť s distribúciou kávy a jej výrobou.

Druhý deň podujatia sa niesol v znamení ochutnávania, keďže účastníci mali možnosť ochutnať špeciality a brandy.

V Moldave nad Bodvou, dňa 25.08.2021

Pridám komentár
Čítajte viac

Prihláste sa na odber nášho newsletteraa my vám pošleme najaktuálnejší REflex magazín

Zaregistrujte sa na odber newsletteru

Prosím čakajte...

Ďakujeme za registráciu!

Šahy Slovensko
Najčítanejšie