Jedlo z Hortobágyu – šlambuc
Ak už je tu dobré počasie, všetci radi varíme v prírode. Zoberieme si kotlík, veľkú varechu, na dvore…
Ak už je tu dobré počasie, všetci radi varíme v prírode. Zoberieme si kotlík, veľkú varechu, na dvore…
Kôpor je veľmi užitočná liečivá rastlina, no vieme o ňom pomerne málo. Má charakteristickú chuť, preto ho alebo…
Typickým jedlom maďarskej kuchyne je bravčové ragú na bakonský spôsob. Môžeme ho pripraviť aj z kuracieho mäsa. Ale…
Asi to nie je náhoda, že okrem lenivej postavičky Garfielda toto jedlo mal rád aj významný staroveký filozof,…
Bábovka patrí medzi najjednoduchšie dezerty, môžeme ju pripraviť veľmi rýchlo a je vhodná na každú príležitosť. Pečenie bábovky…
Chlieb je v mnohých kultúrach hlavným porkmom. V kuchyni rôznych národov ho pečú z rôznych ingrediencií a v…