Lassan a négyéves önkormányzati ciklus végére érünk, így városi képviselőként időszerű és illik is számot adni erről a munkáról is. Hamarosan ezt tételesen szétbontva meg is teszem, de kezdetnek egy sokatmondó adatot adnék közre. Miből tudható, hogy rég nem látott eredményes ciklust zár Zselíz? Leginkább abból, hogy a régió másik hasonló méretű és kaliberű városából, Ipolyságról egyre több pozitívan “irigykedő” dicséretet hallunk. Míg ez korábban fordított volt.

Persze, az, hogy a jelenlegi sági városvezetés nincs a helyzet magaslatán, nem támasztja alá egyenesen arányosan a zselízi eredményeket, de belülről nézve úgy látom, hogy valóban produktív időszakot tettünk le az asztalra.

A Zselízi Hírmondónak adott nyilatkozatomban úgy fogalmaztam ezzel kapcsolatban, hogy korábban egyesek kritikaként fogalmazták meg a városfejlesztésre, hogy „ahol eddig sötétség volt, ott egy gyufaszál is világosságnak tűnik”.

Én viszont úgy gondolom, hogy sok-sok gyufaszál fáklyát alkot, amivel ki lehet találni a sötétből.

Most pedig lássunk konkrét számadatokat is. Pl. az EU-s források lehívásában kifejezetten aktív volt városunk, amit a Reflex újság számszerűleg össze is hasonlított Ipolyságéval.

Persze ne értsen félre senki, tengernyi még a teendő Zselízen, de hiszem azt, hogy ezt a lendületet kell tovább folytatnunk.

Rajtam nem fog múlni a továbbiakban sem, amennyiben ismét megkapom a bizalmat. Isten engem úgy segéljen!

Hirdetés

Hozzászólok
Olvasta már?
2022.09.26.

Generációk ha találkoznak… őszi fesztivál Zselízen

Fotó: Puksa Mátyás Ferenc Bár nem éppen meleg őszi napsütésben, de aktív közösségben és jó hangulatban telt a…

2022.09.29.

Erős listát állított Zselízen a Szövetség, Juhász András polgármesternek nincs kihívója

Fotó: Csonka Ákos/Felvidék.ma Ugyan nem teljes 12 fővel, csak kilenccel, de erős jelöltekkel és komplex programmal vág neki…

2022.09.29.

Apa, Anya, Pia – a Komáromi Jókai Színházban

Szeptember 30-án (pénteken) 19 órai kezdettel látható a Komáromi Jókai Színházban Lucskay Róbert–Forgács Miklós–Czajlik József Apa, Anya, Pia…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb