Támogass minket!

Együtt a REflex24-ért!


Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Már több mint két éve annak, hogy belevágtunk egy hiánypótló regionális sajtóorgánum megalapításába, ez idő alatt csak az online felületünkön közel 1500 riport, interjú és cikk jelent meg, emellett számos podcast és egyéb videós tartalom. Egy lelkes csapat voltunk és vagyunk, akik szívvel és lélekkel szerkesztik az oldalt és a hozzá tartozó havilapot, azonban a járványhelyzet és a nyomában érkező gazdasági válság lapunkat is utolérte.

A cikkek, interjúk, videók elkészülése és a folyamatos fejlesztések mind pénzbe kerülnek. Hálásak vagyunk azért, hogy a reklámokból, együttműködésekből és projektekből tudunk némi pénzt teremteni, de ez messze nem fedezi az összes kiadásunkat, melyek az alapvető működésünkhöz szükségesek.

Rengeteg ötletünk és tervünk van, amelyeket anyagi források hiányában jelenleg sajnos nem tudunk megvalósítani. Ahhoz, hogy folytathassuk a több mint két éve megkezdett munkát, hogy minél több minőségi tartalmat tudjunk szolgáltatni Olvasóink számára, a Te segítségedre is szükségünk van!

Kedves Olvasónk! A fentiek tükrében ezúton szeretnénk tisztelettel megkérni, hogy jövőbeli munkánkat támogasd Te is, akár csak 1-2 euróval!

Amennyiben 15 euróval járulsz hozzá portálunk működéséhez, egy normál cikk, interjú, riport elkészülését támogattad. Abban az esetben, ha 30 euróval támogatod portálunkat, egy nagyinterjú vagy egy podcast-adás felvételéhez járultál hozzá. 70 eurós hozzájárulásoddal a következő vitaműsorunk elkészítését támogatod.

Megtisztelő hozzájárulásodat legegyszerűbben az alábbi számlaszámra utalva juttathatod el hozzánk:


Banki átutaláshoz szükséges adatok:
Név: REFLEX24 – POHRONIE A POIPLIE – GARAM- ÉS IPOLY MENTE
Számlavezető bank: Slovenská sporiteľna
IBAN: SK03 0900 0000 0051 9819 3380
BIC: GIBASKBX
Közlemény – ez nagyon fontos: Támogatás
Közlemény – ez csak lehetőség: e-mail címed


A beérkezett támogatásokról folyamatosan tájékoztatunk titeket közösségi oldalainkon!

Köszönettel:

A Reflex csapata