Az Arriva közlekedési vállalat weboldalán egy speciális  LIVE szekciót hozott létre, mely az aktuáis rendelkezésekről és változásokról tájékoztatja az utasokat.  Az érdeklődőknek lehetőségük van az e-mail címükre kérni az aktualitásokat.  

(Arriva)

Így az utasok egy helyen kaphatnak meg minden, az Arrivát érintő információt, amely az ország négy megyéjében, Nyitra, Nagyszombat, Kassa és Zsolna megye összesen 19 városában biztosítja a tömegközlekedést.

A telefonos ügyfélszolgálat a +421 915 733 733-os telefonszámon naponta (hétköznapokon és hétvégente is)  8.00 és 20.00 óra közt várja az utasok kérdéseit. A közlekedési vállalat egyúttal felhívja az utasok és valamennyi állampolgár figyelmét, hogy utazás során védjék saját és utastársaik egészségét arcmaszkkal és kesztyű viselésével.

“Nagy köszönet illeti valamennyi buszvezető kollégánkat és minden alkalmazottunkat, akik ezekben a napokban is biztosítják a biztonságos autóbusz-közlekedést. Más foglalkozásokhoz hasonlóan ők is szüntelenül  a nyilvánosságot szolgálják.  Biztonságukat szem előtt tartjuk, ezért kérjük az utazóközönséget is, hogy legyenek tekintettel a sofőrökre és egymásra is.  Buszvezető kollégáink részére arcmaszkokat és kesztyűket biztosítottunk. Rendeltünk még respirátorokat és további maszkokat is, valamint valamennyi alkalmazottunk immunrendszerét C 1000 vitaminnal támogatjuk.  A védőfelszerelések bebiztosítása mellett óvintézkedéseket vezettünk be az utasok és buszvezetők fokozott védelme érdekében, pl. a járművek alapos fertőtlenítését, amelyet visszavonásig minden nap elvégzünk ”

– magyarázta Ivan László, az Arriva szlovákiai vezérigazgatója.

Több városban és megyében 2020. március 17-től tilos a tömegközlekedési eszközöket védőfelszerelés nélkül használni.   

“Üdvözöltük ezt az intézkedést. Fontosnak tartjuk, hogy az utasok arcmaszkot, esetleg sálat, kendőt vagy más megfelelő alternatívát viseljenek, s ezt ne csak az autóbuszban.  Egyúttal  ajánlatos a tömegközlekedési eszközökben betartani a megfelelő távolságot és kesztyűt is  viselni ”

– hangsúlyozta Petra Helecz, az Arriva  szlovákiai kommunikációs menedzsere.


REflex24

Címkék: , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.25.

Jóváhagyta a kormány az RTVS-ről szóló törvénytervezetet

Szlovák Televízió és Rádióra (STVR) változik a közszolgálati intézmény elnevezése. Igazgatóját kilenctagú tanács választja meg, melybe négy tagok…

2024.04.25.

Petőfi körtefáit ültették el Zselízen

Fotó: Alapiskola A Magyar Költészet- és a Föld napja évfordulói tájékán Zselízen idén különös eseményt tartottak a magyar…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb