Alkalmazottai és ügyfelei egészségének védelme érdekében a Szlovák Posta 2020. március 24-től, azaz holnaptól egészen 2020. április 5-éig Szlovákia egész területén módosítja a postahivatalok nyitvatartási idejét, tájékoztatta a nyilvánosságot Eva Rovenská, a SzP szóvivője.

(hlavnesprávy.sk)

Munkanapokon az egyes postahivatalok nyitvatartási idejét egyénileg határozzák meg, figyelembe véve az alkalmazottak aktuális létszámát és állapotát, hogy az ügyfelek koncentrációja a lehető legnagyobb mértékben akadályozza a COVID-19 vírus terjedését.  

“A 10 000 lakos feletti városokban a postahivatalok 16 óráig tartanak majd nyitva, hetente egy alkalommal a nyitvatartási idő 17 óráig tart majd. Szombaton és vasárnap valamennyi postahivatal zárva tart” 

– magyarázta Rovenská.

Az egyes postahivatalok nyitvatartási idejéről, illetve ezek lehetséges módosításairól  tájékozódjunk a Szlovák Posta weboldalán, mobilapplikációján keresztül, a Facebookon, valamint a posták bejáratán elhelyezett információs plakátokról. 

“A hatékonyabb tájékoztatás érdekében a Szlovák Posta együttműködik a városi és községi hivatalokkal is. Jelenleg különböző üzemeltetési problémák miatt mintegy 40 postahivatal tart zárva”

– fejezte be a posta szóvivője.


REflex24

Címkék: , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.25.

Jóváhagyta a kormány az RTVS-ről szóló törvénytervezetet

Szlovák Televízió és Rádióra (STVR) változik a közszolgálati intézmény elnevezése. Igazgatóját kilenctagú tanács választja meg, melybe négy tagok…

2024.04.25.

Petőfi körtefáit ültették el Zselízen

Fotó: Alapiskola A Magyar Költészet- és a Föld napja évfordulói tájékán Zselízen idén különös eseményt tartottak a magyar…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb