A Lévai (Levice) és a Vágsellyei (Šaľa) járásban is zavartalanul zajlik a szavazás – erősítették meg a TASR-nek a járási választási bizottságok tagjai.

A Lévai járásban eddig egyetlen panasszal kellett foglalkozni, egy választó a község pecsétjének színét kifogásolta a választási borítékokon.

„Az ügyet tisztáztuk, ezen kívül csak apróbb fennakadások voltak, amit helyben megoldottak. Például egy szavazó nem kapta meg az egyik párt jelöltlistáját. Amint ezt jelezte, azonnal átadták neki, és figyelmeztettük a szavazókör választási bizottságát, hogy a biztonság kedvéért meg egyszer ellenőrizze, mindegyik csomagban megvan-e az összes jelöltlista”

– mondta Martin Bátovský, a lévai járási választási bizottság elnöke.

Zavartalan a szavazás Vágsellyén is, semmilyen incidensről nem érkezett bejelentés a járási választási bizottsághoz. Ebben a két Nyitra (Nitra) megyei járásban nagy az érdeklődés a szavazás iránt.

„Több helyen a szavazóhelyiségek előtt várakoztak az emberek, hogy sorra kerüljenek és leadhassák a voksukat”

– mondta Bátovský.tasr

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2023.11.28.

December 1-től kezdik kifizetni a 300 eurós nyugdíjkiegészítést

A Szociális Biztosító december 1-jével megkezdi a rendkívüli, 300 eurós nyugdíjkiegészítés folyósítását, és december 20-ig minden jogosult megkapja…

2023.11.29.

A Fő téri nagyparkoló a városi műjégpálya felállítása miatt az esti órákban lezárásra kerül

Értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy 2023. november 29-én és 2024. január 7-én a Fő téri parkoló a városi…

2023.11.29.

SacheRock Underground fesztiválsorozat Zselízen

Míg a zselízi Sacher-ház történelmi épülete egyre épül-szépül és nyeri vissza eredeti, monarchista arculatát, addig a kulturális és…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb