Változatos, helyzetekben gazdag, de meglehetősen mérsékelt színvonalú mérkőzést játszottak Farnad és Bori alakulatai a lévai területi bajnokság VII. ligája második fordulójában. A találkozó a vendégek 3:1-es győzelmével ért véget.

Kék mezben Bori csapata. (fotó: Vanek Lajos)

A szokásostól eltérően az elején nem volt taktikus, tapogatódzó játék, a három pont reményében a csapatok rögvest egymásnak estek. Az első fél órában a vendégek ügyeskedtek, s már a 3. percben Behan lövését kellett hárítania Nádasdi Attilának, majd Hegedűš, Velebný és Ťašký előtt adódott helyzet a gólszerzésre. A hazaiak első felvillanásáról Bahorec Imre gondoskodott a 30. perben, de kissé elhamarkodottan fölé fejelt.

(fotó: Vanek Lajos)

Négy perccel később a hátvédsort erősítő Víg Tibor csapatkapitány megunva csatártársai veszteglését, előre lopakodott és vezetéshez juttatta a vendéglátókat. A farnadiakat a gól felbátorította, először Virág József száguldott el a jobb szélen és begurítását Bahorec fölé durrantotta, majd újra Virág kísérletezett, ám Balla kapus a helyén volt.

A második félidőben jócskán felgyorsultak az események és mindkét oldalon gyakran forogtak veszélyben a kapuk. Már a 48. percben szembeötlően nekirugaszkodtak a gólszerzésnek a vendégek. Elsőként a rendkívül agilis Behan próbálkozott kapura lövéssel, sikertelenül, majd Ťašký ugrott ki jó ütemben, de Nádasdi bravúros ügyességgel hárította a próbálkozást.

(fotó: Vanek Lajos)

Nem sokkal később Víg két ízben is növelhette volna góljai számát, ám a vendégek portása lefülelte a labdát. Az 57. percben Mácsadi István lökete is elakadt Balla kapus kezében. A 65. percben az örökmozgó Knoška kilőtte a bal alsó sarkot és egyenlített. Hét perccel később a hazaiak csapatkapitánya, Vrábel Krisztián szabadrúgása alig kerülte el a kaput, majd Mirják megfordította a meccs állását (1:2). A kegyelemdöfést pedig az utolsó előtti percben a veterán Pap adta meg a hazaiaknak (1:3). Érdekességnek számított, hogy a boriak mindhárom találata a kapu bal alsó sarkában landolt.

(fotó: Vanek Lajos)

„Sajnos az önbizalmunk elszállt tőlünk, ráadásul a szerencse sem pártfogolt bennünket és néhányan elkényelmeskedtek. Sok hibával játszottunk”

– értékelte a hazaiak teljesítményét Nagy János farnadi csapatvezető.

„A találkozó elején kiegyeztünk volna a döntetlenben is, ugyanis a nyitófordulóban 10:1-es vereséget mértek ránk az érsekkétyiek. Most többet birtokoltuk a labdát, mint vendéglátóink és talán jobban is akartuk a győzelmet”

– vélekedett Nagy Zoltán, a boriak csapatvezetője.

Címkék: , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.25.

Jóváhagyta a kormány az RTVS-ről szóló törvénytervezetet

Szlovák Televízió és Rádióra (STVR) változik a közszolgálati intézmény elnevezése. Igazgatóját kilenctagú tanács választja meg, melybe négy tagok…

2024.04.25.

Petőfi körtefáit ültették el Zselízen

Fotó: Alapiskola A Magyar Költészet- és a Föld napja évfordulói tájékán Zselízen idén különös eseményt tartottak a magyar…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb