Sáró. A legutóbbi hézagos bajnokságban a sáróiak tizenöt mérkőzésükből mindössze két alkalommal kerültek ki győztesen, a többi megmétettetést sorra elbukták, így nem csoda, hogy 21:100-as gólaránnyal sereghajtóként végeztek. A kétyiek a hetedik helyet harcolták ki a lévai területi bajnokság VII. ligájában, a szóbanforgó idényben 11:2-re lépték le a Garam-mentieket.

(fotó: Bohák Balázs)

A búcsúi meccsre meglepően kevesen voltak kíváncsiak, a lelátó pangott az ürességtől. A szurkolók érdektelenségét és közönyét minden bizonnyal a csaknem elviselhetetlen kánikula és kedvenceik harmatgyenge szereplése gerjesztette.

A vendégek rögtön az elején alaposan belevágtak a közepébe, a 7. percben Saróka ívelt a kapu elé, ám Cseri nem érhette el a hosszúra sikeredett labdát, de egy perccel később szögletrúgás után a csapatkapitány Dudáš emelkedett a legmagasabbra és fejesével beindította a gólgyártást – 0:1. A továbbiakban Szőcs beadását követően Dávid csak az oldalhálót találta el, majd az igencsak buzgólkodó Cseri próbálkozását mentette Rafael Roman kapus.

„Akartok játszani, de ez kevés”

– duzzogott kiabálva Ganec András sárói edző.

(fotó: Bohák Balázs)

A folytatásban kicsit leült a játék, aztán a 25.percben felébredtek a vendégek, Dávid a kapussal nézett farkasszemet, a kétyi kispadon ülők elkezdtek saccolni, melyik sarokba fogja rúgni játékosuk a labdát, azonban nem találták el. A harminc éves csatár lezseren a kapu mellé helyezte a lasztit. Nem úgy Cseri, aki pontosan célzott és 0:2-re növelte csapata előnyét. Az első játékrész hátralévő megyedórájában ismét Dávid puskázott el egy lehetőséget, majd Csenger, illetve Szőcs bombáját hatástalanította a hazaiak hálóőre.

Szünet után aztán kiszakadt a gólzsák. Először egy kapu előtti kavarodás után két védőt is becsapva Dávid mégis belőtte saját gólját, majd öt méterről Szőcsnek nem okozott különösebb gondot bepöckölni a bőrt a hálóba. A következő, sorrendben ötödik találatot Csenger két méterről vágta a kapuba, ezt követően újra Csenger, aztán Szőcs és Morvai voltak soron – 0:8. A hazaiak Brandt révén a 62. percben rúgtak először a vendég kapura, de Čenky kapus a helyén volt. A kegyelemdöfést a rangidős Tóth Krisztián adta meg, aki a Szőcs felvágásáért megítélt büntetőt magabiztosan értékesítette, beállítva ezzel a 0:9-es végeredményt. Érdekességnek számított, hogy a Sándor-Bugár játékvezető párosnak alig akadt tennivalója, egyik szurkoló meg is jegyezte, hogy ezt az összecsapást bírók nélkül is lejátszhatták volna.

A kétyi kispadnál együtt szurkolták ki a vitathatatlanul megérdemelt, nagy gólarányú győzelmet Batár Zoltán, az előző és Varga Tibor, a jelenlegi klubelnök.

(fotó: Bohák Balázs)

„A győzelmet az egykori és a mostani vezetőnknek ajánljuk. De, hogy miképp osztoznak meg a páratlan számú gólokon, az számunkra rejtély marad“

– nyugtázta az öltözőbe való vonuláskor az egyik kétyi labdarúgó.

A kétyiek nagyarányú győzelmüknek köszönhetően a bajnokság listavezetői lettek, a sáróiak pedig tartják az utolsó helyet.

Címkék: , , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.03.22.

Az Úri muri bemutatója a Komáromi Jókai Színházban

Ma mutatja be a Komáromi Jókai Színház Móricz Zsigmond Úri muri című zenés színművét. Az előadást Bagó Bertalan…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb