Három versenyszámban is tarolt Ipolyság legerősebb embere - Reflex24

Celldömölkön került megrendezésre az Euro One Strong Man Championship 2020 első fordulója július 11-én. A nemzetközi versenyen 12 erősember mérte össze erejét és kitartását: 6 fő Magyarországról, 4 fő Szlovákiából és 2 fő Lengyelországból. Városunk legerősebb embere, Zlatner Zsolt három versenyszámban is győzedelmeskedett, összesítésben a harmadik helyen zárt.

A bajnokság első fordulóján 5 különböző versenyszámban mutathatta meg minden résztvevő, mit tud. A legelső a kamionhúzás volt, mely során két 7,5 tonnás nyerges vontatót kellett 20 méter távolságra húzni. Ezt megnyerte Zsolti, ahogy az autó- és söröshordó tartást és a kőgolyó pakolást is, utóbbi kettőt jelentős fölénnyel. A rönknyomás és a zsákpakolás viszont nem a tervek szerint sikerült, viszont a dobogós helyhez ezzel együtt is elég volt erősemberünk eredménye.

“Sajnos az egyik kedvenc számom, a zsákpakolás nem úgy sikerült, ahogy vártam. Sok pontot vesztettem. Bepumpálódott a karom és nem tudtam kontrolálni a tartást…”

A bajnokságból még két forduló van hátra, így semmi sincs veszve. A verseny második része augusztus 1-én valósulhat meg, a Balaton mellett. A vízparti táj adottságait kihasználva a vízben fognak versenyezni az erősemberek.

A harmadik forduló végén derül majd ki, összesítettben kik állhatnak dobogóra. Nem elhanyagolandó, hogy az első három helyezett pénzjutalomban is részesül. A három állomásos sportesemény azért is kiemelt jelentőségű, mert a koronavírus helyzet miatt a legtöbb hasonló verseny elmaradt.

“Az időjárás kedvezett szombaton, de kissé elrontottam a tápanyagbevitelt – ezen is alakítok a jövőben. Idén ez az első versenyem, és örülök az eredményemnek, mert sikerült néhány számban a bajnokot is megvernem…” – zárja Zsolti bizakodóan a szombati nap kiértékelését.

Barátokkal minden sokkal könnyebbe💙🦾🙏Köszi fiúk,hogy mellettem voltatok😊KK.Šahy Team🦾

Uverejnil používateľ Zsolt Zlatner Sobota 11. júla 2020

Reméljük, hogy augusztus elején, a balatoni verseny kapcsán is hasonlóan jó, ha nem jobb eredményekről tudunk majd beszámolni.


fotók forrása: Zlatner Zsolt

Címkék: , , ,

Hozzászólok
Olvasta már?
2020.08.03.

Zselíz: “Célunk az első három között végezni, de…”

Zselíz. Egy éves kihagyás után a 2019/2020-as idényben újra a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjában mérettették meg tudásukat…

2020.08.05.

Mögiszter a Bableves folytatásával jelentkezett – Villáminterjú

Oszoli “Mögiszter” Tamást már volt alkalmunk bemutatni egy nagyinterjú keretében. A “palóc rapper” koncertmentesen tölti a nyarat, ám…

2020.08.07.

Ipolyság legerősebb embere a harmadik helyen zárt Balatonszemesen

2020. augusztus 1-én került megrendezésre az Euro One Strong Man Championship 2020 második fordulója a "magyar tenger" déli…

2020.08.08.

Mutasd a tetkód, megmondom ki vagy!

Napjainkban már teljesen természetes lett, hogy az számos ember testét tetoválás díszíti. Annak ellenére, hogy ez egy életre…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb
Programajánló
No event found!