Hirdetés

Celldömölkön került megrendezésre az Euro One Strong Man Championship 2020 első fordulója július 11-én. A nemzetközi versenyen 12 erősember mérte össze erejét és kitartását: 6 fő Magyarországról, 4 fő Szlovákiából és 2 fő Lengyelországból. Városunk legerősebb embere, Zlatner Zsolt három versenyszámban is győzedelmeskedett, összesítésben a harmadik helyen zárt.

A bajnokság első fordulóján 5 különböző versenyszámban mutathatta meg minden résztvevő, mit tud. A legelső a kamionhúzás volt, mely során két 7,5 tonnás nyerges vontatót kellett 20 méter távolságra húzni. Ezt megnyerte Zsolti, ahogy az autó- és söröshordó tartást és a kőgolyó pakolást is, utóbbi kettőt jelentős fölénnyel. A rönknyomás és a zsákpakolás viszont nem a tervek szerint sikerült, viszont a dobogós helyhez ezzel együtt is elég volt erősemberünk eredménye.

“Sajnos az egyik kedvenc számom, a zsákpakolás nem úgy sikerült, ahogy vártam. Sok pontot vesztettem. Bepumpálódott a karom és nem tudtam kontrolálni a tartást…”

A bajnokságból még két forduló van hátra, így semmi sincs veszve. A verseny második része augusztus 1-én valósulhat meg, a Balaton mellett. A vízparti táj adottságait kihasználva a vízben fognak versenyezni az erősemberek.

A harmadik forduló végén derül majd ki, összesítettben kik állhatnak dobogóra. Nem elhanyagolandó, hogy az első három helyezett pénzjutalomban is részesül. A három állomásos sportesemény azért is kiemelt jelentőségű, mert a koronavírus helyzet miatt a legtöbb hasonló verseny elmaradt.

“Az időjárás kedvezett szombaton, de kissé elrontottam a tápanyagbevitelt – ezen is alakítok a jövőben. Idén ez az első versenyem, és örülök az eredményemnek, mert sikerült néhány számban a bajnokot is megvernem…” – zárja Zsolti bizakodóan a szombati nap kiértékelését.

Barátokkal minden sokkal könnyebbe💙🦾🙏Köszi fiúk,hogy mellettem voltatok😊KK.Šahy Team🦾

Uverejnil používateľ Zsolt Zlatner Sobota 11. júla 2020

Reméljük, hogy augusztus elején, a balatoni verseny kapcsán is hasonlóan jó, ha nem jobb eredményekről tudunk majd beszámolni.


fotók forrása: Zlatner Zsolt

Címkék: , , ,

Hozzászólok
Olvasta már?
2020.11.16.

Népszámlálás 2021: magyarnak lenni Szlovákiában természetes, megtartandó érték

10 év után ismételten népszámlálást tartanak Szlovákiában. A kérdés, vajon hány ember vallja magát magyar nemzetiségűnek Szlovákiában, szűkebb…

2020.11.16.

Befejeződött a zselízi Esterházy-mauzóleum restaurálásának második üteme

Befejeződött a zselízi katolikus temetőben található nemesi sírbort idei évre tervezett ütemének felújítása. A tulajdonjoggal rendelkező Zselízi Plébániahivatal…

2020.11.17.

Körkérdés: Hogyan értékeled a magyar labdarúgó-válogatott továbbjutását?

Múlt csütörtökön nem mindennapi izgalmak és örömök hullottak a futballrajongók ölébe a magyar válogatott jóvoltából. Valószínű, hogy évekkel…

2020.11.18.

Polgármesterek félidőben: eredmények, járvány, válság, jövő – Zsemlér

Az önkormányzatok a választási időszak feléhez érkeztek, ezért itt az értékelés ideje, illetve az új feladatok meghatározása. Néhány…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb