2020. augusztus 15-én kerül sor a Chapterfest nevet viselő könnyűzenei koncertsorozatra Ipolyságon, a Garden Caféban. Az albumkeresztelésben több zenekar is besegít a melodikus metált játszó Chapter 5-nak. Fellép még a The Castaway (Green Day Tribute), a Kingfishers, a Babadara és a White Dragon. Az előzenekarok már 16:00-kor a húrok közé csapnak, a Chapter 5 20:30-kor kezd. A közelgő albumbemutató apropóján kérdeztük a zenészeket…

(fotó: facebook.com/ChapteR 5 )

Hosszabb pihenő után nemrég kezdtetek újra koncertezni. Milyen érzés újra a színpadon?

Eszméletlen! A zselízi motorostalálkozó volt az első koncertünk a 2020-as évben, ami elképesztően jól sikerült. Merem állítani: a pénteki napon a Chapter 5-on voltak a legtöbben, ami szintén nagyon meglepte a zenekart.

(fotó: facebook.com/ChapteR 5 )

Elégedetten, három 2021-es koncertfelkéréssel a zsebünkben tértünk haza. Ezek közül az egyik helyszín Németországban van.

A négy hónap csend nagyon megviselt minket. Igaz, 24 turnéállomásból 12 megmaradt, éppen elég arra, hogy színpadra tudjuk vinni kemény munkánk gyümölcsét!


Mit érdemes tudni az új albumról?

Ez egy DIY (do it your self) felvétel, ami a gitárosunk otthoni stúdiójában készült. Ezen kívül fontos elmondani, ez a Chapter5 első albuma, bármelyik korábbi felállást is nézzük.

Az album címe Find Our Way. Arra utal, hogy az összes nehézség ellenére is mindig megtaláljuk az utat. Az album nyolc nótából áll, beleértve az intro-t. Többségében angol nyelven íródott szövegeket tartalmaz, egy kivételével, ami magyarul íródott

(fotó: facebook.com/ChapteR 5 )

Mire készüljön, aki ellátogat az albumkeresztelőre?

Aki ellátogat az album keresztelőnkre, nem csak a szokásos koncert-feelinget kapja, hanem egy családias hangulatot garantáló, a zenekarokhoz közel álló baráti társasággal ismerkedhet meg. Emellett zeneileg is változatos programban részesül. Mindenki számára biztosított a jó hangulat. Nem csak mi, hanem négy „testvérzenekarunk” is a húrok közé csap majd Chapterfesten.

Címkék: , , , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.14.

Kutatás az Ipoly mente kultúrális életéről – Mondja el véleményét!

Győry Zsófi Nyugat-Magyarországról származik, végzős egyetemi hallgató Budapesten, az Eötvös Loránd Tudományegyetem. Idén szerzi meg diplomáját közösségszervezés-szakon. Mivel…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb