Ipolyság város hivatalos facebook-oldalán közzétették az országos tesztelésre vonatkozó általános információkat. A közleményekből kiderül, hogy a hétvége folyamán a magánvállalatok által korábban is biztosított mintavételi helyszíneken kívül további állomásokon is lehetőség nyílik a tesztelésre.

forrás: facebook.com

“A magántársaságok (HOSPITALE, SWOT) által működtetett mobil mintavételi pontokon az általános tesztelést a január 23-i (szombat) és január 24-i (vasárnap) hétvégén is végzik. A hétvégén a város által létrehozott mintavételi pontokon (mint 2020. október és november folyamán) is fognak tesztelést végezni. Tesztelni a két városrészben (Tesmagon és Pereszlényben) is fognak”

– olvasható a közleményben.

A szombati napon 08:00 és 18:00 között, vasárnap 08:00 és 16:00 között várják a résztvevőket (az ebédszünet mindkét nap esetén 12:00 és 12:30 között). Fontos tudnivaló továbbá, hogy a pereszlényi és tesmagi helyszínek csak a szombati napon, tehát január 23-án állnak rendelkezésre.

“A negatív teszteredményeket, melyekkel 2021. január 27-étől igazolni szükséges magunkat, a 2021. január 18-a és január 26-a között tartandó általános tesztelésen kapják meg a résztvevők”

– zárul a közlemény.

Címkék: , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.25.

Jóváhagyta a kormány az RTVS-ről szóló törvénytervezetet

Szlovák Televízió és Rádióra (STVR) változik a közszolgálati intézmény elnevezése. Igazgatóját kilenctagú tanács választja meg, melybe négy tagok…

2024.04.25.

Petőfi körtefáit ültették el Zselízen

Fotó: Alapiskola A Magyar Költészet- és a Föld napja évfordulói tájékán Zselízen idén különös eseményt tartottak a magyar…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb