Ipolyság város szeretettel várja az érdeklődőket az első alkalommal megrendezésre kerülő HONTI GASZTROFESZTIVÁLRA, melyre 2023. augusztus 5-én kerül sor a Sóderoson – olvasható a városi hivatal Facebook-oldalán.

A fesztiválon a finomságok tárháza vonul fel – lesznek különböző húsételek, kemencében sült lepények, levesek, kürtős kalács és egyéb elmaradhatatlan édességek. A helyi ételkülönlegességek mellett pincészetek is várják a látogatókat, olvasható a közleményben.

A színpadon színes programokkal várják a kikapcsolódni vágyókat, estére pedig fergeteges buli hangulat várható. Kísérő programként a Palóc Kistermelői Piactér árusainak egyedi és eredeti portékájából is válogathatnak az érdeklődők, a kisgyermekes családokat pedig a GYERMEKSZIGET foglalkozásaira várják nagy szeretettel.

A fesztiválra a belépés ingyenes!

Pontos program hamarosan a fesztivál FB-oldalán.

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.07.11.

Előre megy-e Nyitra megye?

Fotó: Csenger Tibor facebook oldala 2022-ben különösen nagy felhatalmazást kapott a Szövetség a választóktól a megyei képviselő-testületbe a…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb