Ipolyság város szeretettel várja az érdeklődőket az első alkalommal megrendezésre kerülő HONTI GASZTROFESZTIVÁLRA, melyre 2023. augusztus 5-én kerül sor a Sóderoson – olvasható a városi hivatal Facebook-oldalán.

A fesztiválon a finomságok tárháza vonul fel – lesznek különböző húsételek, kemencében sült lepények, levesek, kürtős kalács és egyéb elmaradhatatlan édességek. A helyi ételkülönlegességek mellett pincészetek is várják a látogatókat, olvasható a közleményben.

A színpadon színes programokkal várják a kikapcsolódni vágyókat, estére pedig fergeteges buli hangulat várható. Kísérő programként a Palóc Kistermelői Piactér árusainak egyedi és eredeti portékájából is válogathatnak az érdeklődők, a kisgyermekes családokat pedig a GYERMEKSZIGET foglalkozásaira várják nagy szeretettel.

A fesztiválra a belépés ingyenes!

Pontos program hamarosan a fesztivál FB-oldalán.

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2023.09.25.

Az üvegdrótozás utolsó Ipoly menti mohikánja

(Fotó: Németh László gyűjteménye) Emlékszünk-e, milyen jólesett a papa borát, vagy kisüstijét felhörpinteni a helyi JRD (TSZ) által…

2023.09.26.

SacheRock! – zenei kamaraestek lesznek zselízi a Sacher-pincében

The SacheRock Underground Festival néven zenei fesztivált szervez a zselízi Sacher Polgári Társulás. "Kiállítások, könyvbemutatók, tortasütő versenyek. A…

2023.09.27.

Felhívás: Esterházy János mint példakép

A Charta XXI Egyesület, az Esterházy Akadémia és a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány közösen hirdeti meg az „Esterházy…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb