Find the Sunrise – péntek este debütált a Designed To Rise legújabb dala. A klip Fehér Patrik saját YouTube-csatornájára került fel, amit 2013 januárjában hozott létre a zenekar frontembere. A metálzenei alkotásban ezúttal a nyitrai TRY együttes énekese, Ločaj Jano énekelt Fodor Peti helyett – az utolsó CHAPTERFEST-en is hallhattuk a srácokat 2021 nyarán.

Az ipolysági zenei projekt nemrégiben kiadott Új világ c. dalával ellentétben, most egy zúzósabb számot kapunk, ami főleg a produkció elején és végén tükröződik – egy rövid „scream” rész is hallható.

„Most is nálam, a DTR STUDIO-ban készültek a hangszerfelvételek. Egyedül az ének lett Nyitrán, Jani otthonában rögzítve. A videóklip forgatókönyvét én írtam, persze a srácok is hozzájárultak pár ötlettel. A forgatás most is Ipolyságon zajlott, viszont Jano barátunk Léván rögzítette a videó rá eső részeit, amiben sokat segített neki Lubos Steinemann – ezúton is köszönjük a segítségét. Az utómunkálatokat Peti vállalta, de online én is jelen voltam a folyamat során. Szeretnénk még köszönetet mondani Denisának és Ricsinek is, akik megengedték, hogy egy szombat estén az otthonukban forgathassuk le a jelenetsorokat. Ezenkívül nagy köszönet jár Andreának is, aki másodszor is elvállalta a főszerepet a videónkban. Végül, de nem utolsósorban Alenkának, Anikónak és Jurinak is hálásak vagyunk, hogy mellettünk álltak és segítettek, amiben csak tudtak – nélkületek nem ment volna. Nagyon büszkék vagyunk az eredményre. Minden egyes dallal az az érzés tölt el, hogy egy lépcsővel mindig feljebb lépünk, fejlődünk, és ezek az eredmények azok, amik ébren tartják bennünk a lángot”

– mesélte Fehér Patrik.
fotó: Fehér Patrik

A Designed to Rise nem áll meg. Készülnek az új dalok, folynak a munkálatok, és sok meglepetés van még a srácok tarsolyában! A metálzenekar munkásságát követhetik az együttes hivatalos facebook-oldalán.

nyitókép: Designed to Rise
Orlai Ottó

Címkék: ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.25.

Jóváhagyta a kormány az RTVS-ről szóló törvénytervezetet

Szlovák Televízió és Rádióra (STVR) változik a közszolgálati intézmény elnevezése. Igazgatóját kilenctagú tanács választja meg, melybe négy tagok…

2024.04.25.

Petőfi körtefáit ültették el Zselízen

Fotó: Alapiskola A Magyar Költészet- és a Föld napja évfordulói tájékán Zselízen idén különös eseményt tartottak a magyar…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb