A „Szabadság, szeretem! – utolsó buli suli előtt” c. rendezvény 2023. augusztus 31. és szeptember 2. napja közt valósul meg a Martosi Rendezvényligetben. Ahogy az elnevezésből is érződik, Petőfi megzenésített költeményei központi szerephez jutnak a Petőfi200-as emlékév kapcsán.

A felhozatalban augusztus 31-én, csütörtökön jelenik meg a leghangsúlyosabban költőóriásunk hagyatéka: a 18:00 órai kapunyitást követően Zsapka Attila, Emmer Péter és Laboda Róbert zenés irodalmi estje nyitja a rendezvénysorozatot. 19:30-tól Kökény Attila „Nincs semmi másom” c. koncertje, majd 20:30-tól a „Parttalan” c. koncert következik az Apák együttes jóvoltából. A költészet szombaton is visszatér a Ketten – Göbő Anna és Göbő Sándor zenés irodalmi estje által.

A belépő az első két napon három euró (12 éves kor alatt ingyenes), a szombati napon pedig teljes mértékben ingyenes.

Íme a program:

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2023.09.25.

Az üvegdrótozás utolsó Ipoly menti mohikánja

(Fotó: Németh László gyűjteménye) Emlékszünk-e, milyen jólesett a papa borát, vagy kisüstijét felhörpinteni a helyi JRD (TSZ) által…

2023.09.26.

SacheRock! – zenei kamaraestek lesznek zselízi a Sacher-pincében

The SacheRock Underground Festival néven zenei fesztivált szervez a zselízi Sacher Polgári Társulás. "Kiállítások, könyvbemutatók, tortasütő versenyek. A…

2023.09.27.

Felhívás: Esterházy János mint példakép

A Charta XXI Egyesület, az Esterházy Akadémia és a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány közösen hirdeti meg az „Esterházy…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb