A „Szabadság, szeretem! – utolsó buli suli előtt” c. rendezvény 2023. augusztus 31. és szeptember 2. napja közt valósul meg a Martosi Rendezvényligetben. Ahogy az elnevezésből is érződik, Petőfi megzenésített költeményei központi szerephez jutnak a Petőfi200-as emlékév kapcsán.

A felhozatalban augusztus 31-én, csütörtökön jelenik meg a leghangsúlyosabban költőóriásunk hagyatéka: a 18:00 órai kapunyitást követően Zsapka Attila, Emmer Péter és Laboda Róbert zenés irodalmi estje nyitja a rendezvénysorozatot. 19:30-tól Kökény Attila „Nincs semmi másom” c. koncertje, majd 20:30-tól a „Parttalan” c. koncert következik az Apák együttes jóvoltából. A költészet szombaton is visszatér a Ketten – Göbő Anna és Göbő Sándor zenés irodalmi estje által.

A belépő az első két napon három euró (12 éves kor alatt ingyenes), a szombati napon pedig teljes mértékben ingyenes.

Íme a program:

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.06.14.

Van elég vízhozama a Garamnak a Mohi atomerőmű 3-4. blokkjának ellátásához?

Foto: Slovenske elektrárne a.s. Az ukrán háború ráébresztette a világot, hogy mennyire is sebezhetőek vagyunk energetikailag, még Európában…

2024.06.14.

EP-választás után: változik-e Brüsszel irányvonala?

Fotó: www.economx.hu Szerte az EU-ban lezajlottak az európai parlamenti voksolások, mint tudjuk, a felvidéki magyarságnak ismét nem lesz…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb