Ha a karácsonyt családunkkal és szeretteinkkel tölthetjük, szerencsésebbek vagyunk, mint sok körülöttünk élő ember. Ezért fontos, hogy segíteni próbáljunk azokon, akik az életben nehéz helyzetbe kerülnek. A karácsony előtti időszakban az Agel  Alapítvány épp azokra gondolt, akik ünnepét még szebbé lehet tenni.

Fotó: Agel SK

Az alapítvány képviselői immár harmadik alkalommal indultak el a lévai  Családközpontba, hogy valóra váltsák a gyermekek karácsonyi kívánságait. Látván az előkarácsonyi ajándékok bontogatása közbeni boldog és felszabadult arcokat, az alapítvány munkatársait is leírhatatlan öröm töltötte el.

“Nagyra értékeljük az Agel Alapítvány hosszú ideje tartó támogatását, hiszen egész évben gondoskodnak a gyermekekről. A karácsonyi ajándékokon kívül az alapítványnak köszönhetően valósulhatott meg nyári táborunk, s már két ízben is  részt vehettünk a Nyári Sportjátékokon, melyet az alapítvány szervezett”

-tájékoztatott Zuzana Králiková, a lévai Családközpont igazgató asszonya.

Fotó: Agel SK

“Célunk a szoros partnerkapcsolatok kiépítése, valamint a hosszútávú támogatás, ezt próbáljuk megvalósítani ennek az intézménynek az esetében is. Látogatásaink alkalmával örömmel látjuk a gyermekek boldog arcát, s érdeklődve figyeljük fejlődésüket”

-tette hozzá az alapítvány igazgatónője, Ivana Janzová.

Köszönet illeti a lévai kórház munkatársait, akik nagylelkű ajándékaikkal hozzájárultak ahhoz, hogy a központban élő gyerekek karácsonya valóban szép legyen.

Andrej Budai

Címkék: , , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.14.

Kutatás az Ipoly mente kultúrális életéről – Mondja el véleményét!

Győry Zsófi Nyugat-Magyarországról származik, végzős egyetemi hallgató Budapesten, az Eötvös Loránd Tudományegyetem. Idén szerzi meg diplomáját közösségszervezés-szakon. Mivel…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb