A COVID-19 pandémiával kapcsolatos epidemiológiai helyzet súlyosbodása miatt az AGEL kórházlánchoz tartozó lévai kórház ismételten szigorít, s a koronavírus terjedésének megakadályozása, valamint alkalmazottai  és páciensei egészségének megőrzése érdekében óvintézkedéseket vezetett be.   

(fotó: nemocnicalevice.sk)

2020. július 22-étől, azaz mától a kórház fekvőbeteg osztályain tilos a látogatás. Ezenkívül továbbra is érvényben maradnak a már ismert intézkedések: a védőfelszerelés használata, az egészségügyi intézmény területének fokozott fertőtlenítése és a felső légutak kötelező elfedése.

Folytatódik a szűrés /triázs/ az egyes rendelőkbe való belépés előtt.  Megmérik a páciensek testhőmérsékletét, s egy kérdőív segítségével felveszik az utazási és epidemiológiai anamnézist.  Valamennyi műtét előtt álló betegen elvégzik a tesztelést.  A kórház vezetősége egyúttal azt is megtiltja, hogy a kórház területén olyan személyek tartózkodjanak, akik nem egészségügyi ellátásra érkeztek.  Egyúttal felhívják a figyelmet arra, hogy az egészségügyi ellátás és szolgáltatás a megszokott üzemmódban zajlik.   


REflex24/nemocnicalevice.sk

Címkék: , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb