Nyitra megye egy újabb beruházást eszközöl a lévai kórház területén.

Régóta nagy gondot okoz a pácienseknek és kórházba látogatóknak a parkolás kérdése. Ezért döntött úgy a megye vezetése és az üzemeltető AGEL részvénytársaság, hogy a kórház mögötti üres zöld területen egy 250 férőhelyes parkolót alakít ki. Ennek realizációja október elején kezdetét is vette. A tervek szerint jövő év első felére a kivitelezés be is fejeződik. 

„Igyekszem gyakran ellenőrizni a lévai kórházat, ugyanis kiemelten fontos területnek tartom az egészségügyet. Így amikor mentem önkéntes véradásra, egyúttal meg is tekintettem a munkálatokat, illetve valamennyi új fejlesztést is az épületen. Bárki bármit is mondhat, meggyőződésem, hogy az egészségügyön nem lehet spórolni akármilyen nehéz gazdasági helyzet is van. Ebben nem ismerek kompromisszumot. Kötelességemnek érzem minden lehető módon támogatni, legyen az megyei, fenntartói döntéshozatal vagy csak egyszerű véradás”

– mondta el Csenger Tibor, megyei alelnök, aki az október 29-i választáson a megyeelnöki posztért is harcba száll.

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2023.09.25.

Az üvegdrótozás utolsó Ipoly menti mohikánja

(Fotó: Németh László gyűjteménye) Emlékszünk-e, milyen jólesett a papa borát, vagy kisüstijét felhörpinteni a helyi JRD (TSZ) által…

2023.09.26.

SacheRock! – zenei kamaraestek lesznek zselízi a Sacher-pincében

The SacheRock Underground Festival néven zenei fesztivált szervez a zselízi Sacher Polgári Társulás. "Kiállítások, könyvbemutatók, tortasütő versenyek. A…

2023.09.27.

Felhívás: Esterházy János mint példakép

A Charta XXI Egyesület, az Esterházy Akadémia és a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány közösen hirdeti meg az „Esterházy…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb