Nyitra megye egy újabb beruházást eszközöl a lévai kórház területén.

Régóta nagy gondot okoz a pácienseknek és kórházba látogatóknak a parkolás kérdése. Ezért döntött úgy a megye vezetése és az üzemeltető AGEL részvénytársaság, hogy a kórház mögötti üres zöld területen egy 250 férőhelyes parkolót alakít ki. Ennek realizációja október elején kezdetét is vette. A tervek szerint jövő év első felére a kivitelezés be is fejeződik. 

„Igyekszem gyakran ellenőrizni a lévai kórházat, ugyanis kiemelten fontos területnek tartom az egészségügyet. Így amikor mentem önkéntes véradásra, egyúttal meg is tekintettem a munkálatokat, illetve valamennyi új fejlesztést is az épületen. Bárki bármit is mondhat, meggyőződésem, hogy az egészségügyön nem lehet spórolni akármilyen nehéz gazdasági helyzet is van. Ebben nem ismerek kompromisszumot. Kötelességemnek érzem minden lehető módon támogatni, legyen az megyei, fenntartói döntéshozatal vagy csak egyszerű véradás”

– mondta el Csenger Tibor, megyei alelnök, aki az október 29-i választáson a megyeelnöki posztért is harcba száll.

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.03.22.

Az Úri muri bemutatója a Komáromi Jókai Színházban

Ma mutatja be a Komáromi Jókai Színház Móricz Zsigmond Úri muri című zenés színművét. Az előadást Bagó Bertalan…

2024.03.28.

Generációk közötti párbeszéd és tudásátadás fiataloknak

A RE-START egy adott földrajzi régióra koncentráló akcióterv, amelyben több települési önkormányzat, közigazgatási szerv, gazdasági szereplő és civil…

2024.03.29.

Nagypéntek – Jézus Krisztus kereszthalálának napja

Nagypéntek az egyházi év legcsendesebb napja: Jézus elítélésének, megkínzásának, halálának és temetésének napja. Ezen a napon nincs szentmise.…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb