Az elmúlt hétvégén, 2020. március 7-én és 8-án elkezdődött a hivatalos futballszezon, lejátszották a járási és megyei bajnokság első mérkőzéseit. Egyes csapatok a megmenekülésért küzdenek, míg mások a tabellán való feljebb kerülést tűzték ki célul. Biztosan nem egy meglepetésben lesz majd részünk. Megszólítottunk néhány járásbeli csapatot, s arról érdeklődtünk, milyen személyi változások történtek a téli szünet alatt, valamint az is megkérdeztük, milyen eredményekkel lennének elégedettek a 30. forduló végén.

Ľubomír Flídr (Nagyölved): “Nagyobb személyi változások nem történtek, eltávozott a klubból Szabó, Trifkovič és Shevchuk. A csapat új arcai Rotík (Zselíz) és Pecho (Vágsellye). Célunk az, hogy a tabella közepéhez közelítsünk, s nyugodt mérkőzéseink legyenek.”

Urblík József (Ipolyság): “A csapatban nem történt személyi változás, senki sem távozott, de nem is érkeztek új játékosok. A tavaszi szezont a tabella éléről kezdjük, szeretnénk megnyerni az 5. ligát, s aztán majd eldől, lesz-e pénz a 4. ligára.”

Rák Norbert (Zselíz): “A csapatot Štefan Štuller vezeti, asszisztense Peter Kokoška, aki meggyógyult, és az edző rendelkezésére fog állni.  A tavaszi szezonban nálunk játszik majd Gonda, más játékos nem érkezett. A keretből távozott Duchoň, Rotík és Trávnik. Remélem, a tavaszi szezon sikeresebb lesz számunkra, mint a bajnokság első része.”

Marek Horniak (Hontfüzesgyarmat): “Csapatunkban nem történtek jelentős változások. Senki sem távozott, de a játékosok közt üdvözölhetjük Simon Kupčát, aki nemrég még a  lévai és garamszentgyörgyi csapat mezét viselte.”

Šaliga József (Nagytúr): “Távozott tőlünk  Tóth Péter, aki ezentúl Felsőtúron játszik majd. Bekerült a csapatba Anton Farkaš kapus Palástról  és Topán János Viskről. A tavaszi szezon kitűzött célja az, hogy megtartsuk első helyünket a járási bajnokságban.”

Varga Attila (Felsőtúr): “Visszatért a kapus Heimlich Norbert, aki befejezte ipolyviski vendégeskedését, hosszúra nyúlt sérülése után köszönthettük Tóth Pétert és Halko Ernőt Ipolyhídvégről. Senki sem hagyta el a csapatot. Célunk az, hogy a futballal szórakoztassunk, támadó játékot játsszunk hatalmas gólesővel. A 8. hellyel bezárólag szeretnénk végezni.”

Martin Dávid (Oroszka): “Csapatunkban nem történtek jelentős változások, senki sem érkezett, és nem távoztak játékosok.  Szükség esetén a B csapat futballistáit is játékba tudjuk állítani. Örülnénk, ha a 9. hely környékén végeznénk, ez ideális helyezés lenne számunkra.”

Róbert Štefanča (Hontnádas): “Legfontosabb célunk, hogy versenyben maradjunk. Elhagyta a csapatot Štefan Pap,ezen kívül Erik Frajka és Miro Drapka befejezte a játékot. Új játékosként érkezett Lóska Márk Csaba és Kristian Kováč.”

Peter Tóth (Garamszentgyörgy): “Csapatunkat erősíti ezentúl Michal Gatial (Kolta), Jozef Kiss (Vámosladány ), Peter Mikle (Peszektergenye), David Palák (Pezsektergenye) és Marek Dankovič (Palást), hosszabb idő után visszatér Bogdány Gábor. Célunk egyértelmű: versenyben maradni.”

Andrej Beňuš (Fakóvezekény): “A téli szünet elég eseménytelenül telt. Nagygyőrödből érkezett Ľudovít Smiknya, Zselízről pedig Herczeg Márió . Remélem, valódi erősítést jelentenek majd a csapatnak.  Filip  Goral befejezte vendégeskedését nálunk, eltávozik   Lukáš Buchlovič is. Célunk az első  5 csapat közt végezni.”


szöveg és fotó:
REflex24

Címkék: , ,

Hozzászólok
Olvasta már?
2020.09.11.

Karanténban az ipolysági neurológus – Interjú MUDr. Póczik Gáborral – FRISSÍTVE

FRISSÍTVE: 2020. 9. 13. Mint ismeretes, városunkban is felütötte fejét a koronavírus, az ipolysági belgyógyászaton kezelt egyik beteg…

2020.09.14.

Ipolyság régen és most – 1. rész (fotógaléria)

Ezennel új cikksorozatot indítunk útnak: Ipolyságon készült fotókat teszünk egymás mellé. Egyet a múltból és egyet a jelenből.…

2020.09.15.

Két pedagósgus tesztje lett pozitív, bezár a csábi alapiskola

"Az Alapiskola és Óvoda Csáb vezetősége tájékoztatja a diákokat, szülőket, hogy ma, azaz 2020. 09. 15-én a nagykürtösi Regionális Közegészségügyi…

2020.09.15.

Megkérdeztük olvasóinkat, mutatjuk az eredményeket!

Portálunk elsőként számolt be róla, hogy szeptember 3-án az ipolysági képviselőtestület úgy döntött, a járványügyi helyzetre való tekintettel…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb
Programajánló