Zselíz. Egy éves kihagyás után a 2019/2020-as idényben újra a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjában mérettették meg tudásukat a zselíziek. A járvány miatt  korábban befejezett bajnokságban tizenöt mérkőzésükből mindössze hármat sikerült megnyerniük, a többi összecsapást rendre elbukták. A klubot tíz évig irányító Sokol Lászlót télen a negyven esztendős városi önkormányzati képviselő, Rák Norbert váltotta az elnöki poszton. Vele és Molnár László alelnökkel beszélgettünk.

“Teljesen átformálódott a négytagú vezetőség, az edzői feladatok ellátásával pedig Štuller Istvánt bíztuk meg. Jómagam korábban is a vezetőségben dolgoztam, így némi tapasztalatokra már szert tettem. Amikor felkértek az igényes tisztség betöltésére, nem sokat haboztam, hiszen szívügyemnek tartom városunk labdarúgását. Rögtön a megbizatásom elején a polgármester úr és néhány kisvállalkozó segítségével sikerült biztosítani az egyesület zavartalan és folyamatos működéséhez szükséges stabil anyagi hátteret”

– tájékoztatott Rák Norbert klubelnök.

A koronavírus-járvány miatt kialakult kényszerpihenő alatt is folyamatosan edzettek és nyolc előkészületi meccsen is túl vannak.

“Hetente két alkalommal gyakorolunk, labdarúgóink teljes egészében azonosulnak a vezetés gondolat menetével. Húsztagú játékoskerettel büszkélkedhetünk, hasonló kecsegtető állapot már nagyon régen volt. A közelmúltban mindössze a veterán Jaroslav Trávnik távozott Csatára, jelentősen erősödött viszont a csapat a Felsőgyőrödről jött Smiknya Lajos és Duchoň Dominik, az eddig fakóvezekényi színekben szereplő Šál Richard és Brusznyai Tamás, valamint a nemrég még Hontfüzesgyarmaton védő Balogh Patrik érkezésével”

– árulta el Molnár László klubalelnök.

Természetesen az elkövetkező időszak célkitűzéseire is kíváncsiak voltunk.

“Teljes egészében átépítjük a szociális helyiségeket és a játékvezetők öltözőjét. Újdonságnak számít, hogy új bérlet típusokat vezetünk be és a fogadóirodánk termeiben fanshop üzletet is létrehozunk. Persze a csapat sikerességéről sem feledkezünk meg. Célunk az első  három között végezni, de a bajnoki cím elhódítását sem tartjuk elképzelhetetlennek”

– nyomatékosította Rák Norbert.                                                                            


Vanek Lajos felvételei a Zselíz-Léva (5:5) elékészületi mérkőzésen készültek.

Címkék: , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.03.14.

Aki pedikűröshöz jár, jól jár!

A jó idő közeledtével újra előtérbe kerülnek papucsok, szandálok, így a lábak is. Sokak szerint pedikűröshöz járni felesleges…

2024.03.15.

Zachar Pál: Ha bátrak leszünk, jó példát mutatunk gyermekeinknek

2024. március 15-én szép számban gyűltek össze az ipolyságiak a Megbékélés kapujánál az 1848–49-es forradalomra és szabadságharcra emlékezvén.…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb