A február a szerelmesek hónapja. Tizennegyedikén ünnepeljük ugyanis a Valentin-napot. Ilyenkor aztán mindenki kitesz magáért. Szép ajándékkal lepjük meg szerelmünket, kedveskedünk neki, odafigyelünk rá, időt szakítunk arra, hogy kettesben legyünk.

(pexels.com)

Mindezzel nincs is baj. Tegyük különlegessé e napot, ugyanakkor az év többi napján sem szabad megfeledkezünk a másikról.

Nem kell naptári ünnepnap ahhoz, hogy kimutassuk érzelmeinket. Minden nap lehet egy kicsit Valentin-nap.

Lehetünk bármennyire elfoglaltak, dolgozhatunk sokat, mégis minden egyes nap alkalmat kell találnunk arra, hogy kimutassuk kedvesünknek, mennyire fontos a számunkra. Ehhez nincs szükség gyémántgyűrűre, sem száz szál rózsára. Elég egy kedves pillantás, egy őszinte mosoly, egy szoros ölelés. Szeretetünket kifejezhetjük egy „egyszerű” érintéssel, vagy akár egy szívből jövő csókkal.

(hirdetés x)

Az odafigyelést nem kell egész évben magunkban gyűjtögetnünk, hogy aztán majd február 14-én rázúdítsuk azt a párunkra.

Egy napnyi kedvesség nem elég ahhoz, hogy boldog párkapcsolatunk legyen. Minden nap egy új lehetőség arra, hogy figyelmesek legyünk. Nehéz napjai mindenkinek vannak, de a feszültséget nem muszáj a partnerünkön levezetnünk. Hiszen ő nem tehet semmiről. Ha rossz kedvünk van, fáradtak vagyunk, nincsen kedvünk épp semmihez, csupán végre egy kis nyugalomra vágyunk, akkor mindezt közöljük a másikkal. Mondjuk el neki, hogy nem miatta vagyunk kedvetlenek, csak épp szükségünk van egy kis magányra.

Aki igazán szeret bennünket, az mindezt megérti. Nem kezd el durcáskodni és hisztizni.

Azonban, ha csak egyszerűen, szó nélkül modortalanok vagyunk, akkor érthető, hogy kedvesünk erre nem mosollyal reagál. Azt, hogy a fejünkbe lásson, nem várhatjuk el tőle. Használjuk ki inkább a kommunikáció adta végtelen lehetőséget…


Szlávik Cyntia

Címkék: , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.25.

Jóváhagyta a kormány az RTVS-ről szóló törvénytervezetet

Szlovák Televízió és Rádióra (STVR) változik a közszolgálati intézmény elnevezése. Igazgatóját kilenctagú tanács választja meg, melybe négy tagok…

2024.04.25.

Petőfi körtefáit ültették el Zselízen

Fotó: Alapiskola A Magyar Költészet- és a Föld napja évfordulói tájékán Zselízen idén különös eseményt tartottak a magyar…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb