Ó, azok a drága egyetemi évek! Mennyi mindent, köztük persze számtalan bolondságot véghez vittünk. Voltak tipikus szerelmi drámák, óriási baráti összeveszések, na és persze hatalmas bulik! Az egyik kifejezetten élénken él az emlékeimben, mert olyannak voltam fül- és szemtanúja, aminek addig még soha.

(pexels.com)

Az egyik csoporttársunk házibulit szervezett. Többen együtt indultunk útnak, persze már a kellő alapozással. Klárinak a barátja, Peti is ott volt. Nagyon helyes pár voltak, igazi mesébe illő sztorija volt a kapcsolatuknak.

Az este nagyszerű hangulatban telt, egyetemisták egy házibulin – mi baj lehetne? Dübörgő zene, táncoló, bolondozó fiatalok, hát és persze egyre fogyó alkohol…

Amerikai stílusú konyha volt a lakásban. A pult egyik oldalán álltam én, a másikon Klári, Peti és Klári legjobb barátnője, Judit. Nem szoktam hallgatózni, becsszó! Olyan hangzavarban, ami ott volt, szinte nem is lehetett. Vagy mégis… Elcsíptem egy mondatot Kláritól, ami úgy hangzott: „Csókold meg Petit!” Ez volt annyira érdekes és abszurd, hogy a figyelmem azonnal rájuk szegeződött.

Klári a pulton ült, Peti és Judit előtte álltak. Klári épp arról győzködte a barátját és legjobb barátnőjét, hogy csókolózzanak, mondván, kíváncsi rá, milyen érzés lenne a számára más lánnyal látni Petit. Persze a két fiatal megszeppenve bámult Klárira, aki azonban semmi esetre sem engedett kéréséből. Az alkohol végül megtette a hatását, elszállt a feszélyezettségük, laza üzemmódba váltottak, s mikor megunták Klári kérlelését, hát megcsókolták egymást. Tették ezt úgy, hogy a lány körülbelül ötven centiméterre tőlük figyelte őket. Majd ránéztek és várták, mi fog történni. Klári csak mosolygott és ő is megcsókolta Petit. Lezajlott a „na, milyen volt?” című beszélgetés, majd miután ezt kitárgyalták, jókat nevettek saját magukon és tovább buliztak.

Egy rövid időre aztán a szerelmes pár eltűnt. Mikor ismét felbukkantak a parti-tömegben, egyenesen Judit felé vették az irányt. Felvázolták neki ötletüket. Peti mindig is szerette volna kipróbálni a hármas hancúrozást, és Klári annyira szerette barátját, hogy úgy döntött, megadja ezt neki. Főként, hogy azért annyira nagyon neki sem volt ellenére a dolog. Judit csak bámult rájuk, úgy hiszem, nem tudta eldönteni, hogy vajon most komolyan beszélnek-e a barátai. Klári azzal érvelt, hogy ha már ilyet tesznek, azt semmiképp sem akarja egy idegennel csinálni. Judit pedig dekoratív lány Peti és Klári szerint is. Mikor rájött, hogy komolyan beszélnek, heves tiltakozásba akart kezdeni, de a benne lévő alkohol a hevességet inkább kacajjá alakította. Egy ideig még győzködték a lányt, aki végül rábólintott az édes hármasra.

Alig várták, hogy vége legyen a bulinak és hazamehessenek. A társaság egy idő után úgy döntött, elég volt a bezártságból, és útra kerekedtek. A kis hármacska közt nagy volt a susmus. Biztosan az este további részét tervezgették. Sokan voltunk, így kissé szétszéledve kóboroltunk Budapest utcáin. Mit ad Isten, egyszer csak a történet főhősei kerültek elém és én ismét olyat láttam, amit addig még soha… Hármas csókot. Mármint egyszerre csókolóztak hárman. Azt hittem ez egy páros tevékenység, de kiderült, hogy lehet ezt egyszerre többen is csinálni. Az egész úton folyt köztük a csókcsata, hol kettesben, hol hármasban, hol így, hol úgy. A szenvedély szinte már tapintható volt körülöttük.

Miután a társaság kipurcant, mindenki hazaindult. Illetve majdnem mindenki, ugyanis Judit Kláriékkal tartott, pedig nem egy irányban volt a lakásuk… Hogy vajon miként folytatódott és ért véget az estjük, nem tudom, (bár az előzmények láttán azért van egy tippem) de Judit és Klári továbbra is legjobb barátnők maradtak, valamint Peti és Klári szerelme sem tört meg.

Címkék: , , , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.25.

Jóváhagyta a kormány az RTVS-ről szóló törvénytervezetet

Szlovák Televízió és Rádióra (STVR) változik a közszolgálati intézmény elnevezése. Igazgatóját kilenctagú tanács választja meg, melybe négy tagok…

2024.04.25.

Petőfi körtefáit ültették el Zselízen

Fotó: Alapiskola A Magyar Költészet- és a Föld napja évfordulói tájékán Zselízen idén különös eseményt tartottak a magyar…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb