A 2020-ban a lévai kórházban született első gyermek egy kisfiú, aki a Csaba nevet kapta, tájékoztatott az Agel SK szóvivője, Martina Pavliková. Az kisbaba január 1-jén reggel 7.30-kor látta meg a napvilágot, hossza 49 cm, súlya 3200 gramm.

A kép csak illusztráció (topky.sk)

Az Agel csoport több kórházában is örülhettek a kismamák az új esztendő első napján született gyermeküknek.

“A babák születési dátuma mágikus szám lesz, 2020. 1. 1. Leginkább a komáromi kórházban világra jött Lévai Viktória sietett örömet okozni családjának, aki az új év első percében született”

– tette hozzá Pavliková.

A kislány hossza 45 cm, súlya 2570 gramm, és édesanyjával, Nórával mindketten jó egészségnek örvendenek. “A kislány két héttel korábban kéredzkedett  a világra, 34 éves édesanyjánál Szilveszter napján kezdődtek el a fájások, így kórházba szállították. A kis Viktóriát császármetszéssel segítették világra, otthon már négy testvére várja. A gútai család így már hét taggal köszöntötte az új esztendőt, valamennyien várják haza a kis jövevényt” – tette hozzá a szóvivő asszony.

A Kassa-Saca Kórház szülészeti osztályán hajnali háromnegyed négykor született az első újszölött – Sofia. A kislány hossza 46 cm, súlya 2680 gramm, szülei Mecenéfben /Medzev/ élnek. “A korompai /Krompachy/ kórházban január 2-án örülhettek az első babának, aki hajnali 5:25-kor látta meg a napvilágot” – fejezte be Pavliková asszony.

Andrej Budai

Címkék: , , , , , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.25.

Jóváhagyta a kormány az RTVS-ről szóló törvénytervezetet

Szlovák Televízió és Rádióra (STVR) változik a közszolgálati intézmény elnevezése. Igazgatóját kilenctagú tanács választja meg, melybe négy tagok…

2024.04.25.

Petőfi körtefáit ültették el Zselízen

Fotó: Alapiskola A Magyar Költészet- és a Föld napja évfordulói tájékán Zselízen idén különös eseményt tartottak a magyar…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb