A tavalyi év sikerein felbuzdulva idén újra megrendezésre kerül a Felvidék Arca szépségverseny. Ha szeretnéd, hogy idén a te fejedre kerüljön a korona, nem kell mást tenned, mint kitölteni a jelentkezési lapot és a castingok egyikén meggyőzni a zsűrit, hogy ott van benned a Királynő.

fotó: facebook.com/Felvidék Arca

„Akit érdekel a szépség világa, abszolút itt a helye, hiszen több fotózáson, forgatáson, bemutatón, modell munkákon vehetnek részt a lányok. Mi egy komplex személyiséget keresünk, a belső értékeket is nagyon fontosnak tartjuk, nem csak a külső jegyeket. Úgy gondolom, a jelentkezők megkapják a kellő segítséget a fejlődéshez, így tejesen kezdőként is helyt tud állni a versenyen bárki. Nagyon bízom benne, hogy megbátorodnak a lányok és eljönnek a válogatókra, hiszen rengeteg szép, intelligens lány rejtőzik a Felvidéken, biztassuk őket, hogy merjenek kilépni a komfortzónából, és próbálják ki a Felvidék Arca versenyét”

nyilatkozta a ma7-nek Barthalos Andrea, a Felvidék Arca fő-koordinátora.

Felvidék Arca az udvarhölgyekkel (fotó: Horváth Szomolai Andrea)

A castingra február 28-án Komáromban, illetve február 29-én Dunaszerdahelyen kerül sor. További információk a Martfeszt oldalán!


(ma7.sk/Reflex24)

Címkék: , , , , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.14.

Kutatás az Ipoly mente kultúrális életéről – Mondja el véleményét!

Győry Zsófi Nyugat-Magyarországról származik, végzős egyetemi hallgató Budapesten, az Eötvös Loránd Tudományegyetem. Idén szerzi meg diplomáját közösségszervezés-szakon. Mivel…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb