Izgalmas, sok szempontból fordulatos évet hagyunk magunk mögött, de milyen lehet a folytatás? Erről kérdeztük a farnadi származású Nagy Dávid jogászt.

fotó: Nagy Dávid

Egy kérdés, egy válasz: Ön mire számít 2020-ban?

„Nem is bánjuk annyira, hogy vége lett a 2019-es évnek. Ember legyen a talpán, aki az év második felében követni tudta a naponta megjelenő újabb és újabb botrányokat. Emellett lassan feledésbe merültek a minket érintő, máig le nem zárt ügyek: Malina Hedvig esete, DAC szurkoló verés, kettős állampolgárság, Falath Zsuzsi elbocsátása… Munkámból kifolyólag az esetek többségével közvetlen kapcsolatba kerültem és megtapasztaltam, hogy mekkora hatással van a törvényhozás mindennapi életünkre. Ezért fontos közösségünk számára a tisztességes parlamenti képviselet; mert, ha nem lesz magyar a parlamentben akkor: bezárják iskoláinkat, elveszik nyelvünket és kiürülnek otthonaink… Kívánom, hogy erre ne kerüljön sor!”


Reflex24

Címkék: , , , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.03.22.

Az Úri muri bemutatója a Komáromi Jókai Színházban

Ma mutatja be a Komáromi Jókai Színház Móricz Zsigmond Úri muri című zenés színművét. Az előadást Bagó Bertalan…

2024.03.28.

Generációk közötti párbeszéd és tudásátadás fiataloknak

A RE-START egy adott földrajzi régióra koncentráló akcióterv, amelyben több települési önkormányzat, közigazgatási szerv, gazdasági szereplő és civil…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb