Álarcosbál Érsekkétyen - Reflex24

Hirdetés

Február 9-én, vasárnap délután az érsekkétyi kultúrház ismét megtelt élettel. A helyi Egyházi Alapiskola és Óvoda éves álarcosbálját tartotta, ahol szép számban megjelentek helyi és környékbeli fiatalok is.

Az eseményt Hajdú Árpád igazgató úr nyitotta meg…
…és Csóka Szilvia vezényelte le.

A rendezvényt Hajdú Árpád igazgató úr nyitotta meg. Üdvözölte a jelenlévőket, majd megköszönte az óvónők és alsó tagozatos tanítónők munkáját, illetve a támogatók áldozatos segítségét.

(hirdetés x)

A továbbiakban Csóka Szilvia tanítónő vezette az álarcosbált. A gyermekek felvonultak, hogy minden néző alaposan szemügyre vehesse a szinte teljes mértékben házilag készített jelmezeket. A klasszikusokon kívül volt itt Suzukis gyári munkás, könyvmoly, szélerőmű, járókeretes néni és megannyi ötletes maskara.

Miután mindannyian egyesével bemutatkoztak, kezdetét vette a tánc. A gyermekek szüleikkel, testvéreikkel és a tanítónénikkel járták a kacsatáncot, limbóhintóztak, mulattak. Ezalatt a jelenlévők leadták szavazataikat, melyek összeszámlálása után ajándékosztás, majd játék következett.

A sportjátékokat Csóka Szilvia, Erdős Krisztina, Kurucz Erika és Tóth Tímea óvónők, illetve alsó tagozatos pedagógusok vezényelték. A gyermekek igyekezetét különféle nyereményekkel jutalmazták.

A résztvevők végül még táncikáltak, fogócskáztak, s szép lassacskán elkezdtek hazafelé szállingózni egy újabb tartalmas délutánt tudva maguk mögött.


Szaller Gábor
a képek a szerző felvételei

Címkék: , , , ,

Olvasta már?
2019.12.28.

Örömünnep Farnadon

A karácsonyi hangulatban elmerülve, december 22-én a farnadi Nádas Ifjúsági Néptáncegyüttes karácsonyi műsorára látogathatott el a népművészetek iránt…

2020.01.16.

Az ipolysági futballisták célja megnyerni az ...

Az ipolysági futballisták körében az V. liga  keleti csoportjának őszi szezonja után elégedettség uralkodik, a csapat Urblík József…

2020.01.26.

A garamszentgyörgyiek célja benn maradni a ...

A garamszentgyörgyi futballcsapat a Lévai Területi Labdarúgó-szövetség (ObFZ) VI. Ligájában szerepel, a csapat a tabella legvégén kullog. Annak…

2020.01.26.

Ilyen volt a IX. Ipolysági Magyar ...

Január 25-én, szombaton immár kilencedik alkalommal szervezték meg a Magyar Bált Ipolyságon. Idén sem maradhattak el a kiváló…

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb