Álarcosbál Érsekkétyen - Reflex24

Február 9-én, vasárnap délután az érsekkétyi kultúrház ismét megtelt élettel. A helyi Egyházi Alapiskola és Óvoda éves álarcosbálját tartotta, ahol szép számban megjelentek helyi és környékbeli fiatalok is.

Az eseményt Hajdú Árpád igazgató úr nyitotta meg…
…és Csóka Szilvia vezényelte le.

A rendezvényt Hajdú Árpád igazgató úr nyitotta meg. Üdvözölte a jelenlévőket, majd megköszönte az óvónők és alsó tagozatos tanítónők munkáját, illetve a támogatók áldozatos segítségét.

(hirdetés x)

A továbbiakban Csóka Szilvia tanítónő vezette az álarcosbált. A gyermekek felvonultak, hogy minden néző alaposan szemügyre vehesse a szinte teljes mértékben házilag készített jelmezeket. A klasszikusokon kívül volt itt Suzukis gyári munkás, könyvmoly, szélerőmű, járókeretes néni és megannyi ötletes maskara.

Miután mindannyian egyesével bemutatkoztak, kezdetét vette a tánc. A gyermekek szüleikkel, testvéreikkel és a tanítónénikkel járták a kacsatáncot, limbóhintóztak, mulattak. Ezalatt a jelenlévők leadták szavazataikat, melyek összeszámlálása után ajándékosztás, majd játék következett.

A sportjátékokat Csóka Szilvia, Erdős Krisztina, Kurucz Erika és Tóth Tímea óvónők, illetve alsó tagozatos pedagógusok vezényelték. A gyermekek igyekezetét különféle nyereményekkel jutalmazták.

A résztvevők végül még táncikáltak, fogócskáztak, s szép lassacskán elkezdtek hazafelé szállingózni egy újabb tartalmas délutánt tudva maguk mögött.


Szaller Gábor
a képek a szerző felvételei

Címkék: , , , ,

Hozzászólok
Olvasta már?
2020.08.08.

Mutasd a tetkód, megmondom ki vagy!

Napjainkban már teljesen természetes lett, hogy az számos ember testét tetoválás díszíti. Annak ellenére, hogy ez egy életre…

2020.08.12.

Döntsd el te, kié a régió legszebb virágoskertje!

„Ha növényt ültetsz, azt jelenti: hiszel a holnapban.” (Audrey Hepburn) A fent olvasható mottóval indítottuk útjára júliusi nyereményjátékunkat…

2020.08.10.

Chapterfest Ipolyságon – A Chapter 5 zenekar bemutatja új albumát

2020. augusztus 15-én kerül sor a Chapterfest nevet viselő könnyűzenei koncertsorozatra Ipolyságon, a Garden Caféban. Az albumkeresztelésben több…

2020.08.13.

Miért vannak „fa csontvázak” a Garam keleti partján, Zselíznél?

Lehangoló látványt kínál a Garam Zselízzel szembeni oldala, mely a várostól tekintve a legfrekventáltabbnak tekinthető. Ez a frekventáltság…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb
Programajánló
No event found!