“A Baross program Irányító Testülete 2020.02.26-i ülésén döntést hozott a Baross-19-KMG pályázati konstrukcióra benyújtott pályázatok forrásáról és egyes pályázatok támogatásáról” – olvasható a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. honlapján a tájékoztatás.

A felvidéki mezőgazdasági termelők és feldolgozók, illetve az egyéb mikro-, kis- és középvállalkozások eszközbeszerzésére kiírt pályázati felhívás 2019. november 15-én jelent meg. Elsőként azon mezőgazdasági vállalkozók pályázatai kerültek elbírálás alá, akik a korábbi kiírásban (Baross-17) nem vagy sikertelnenül vettek részt.

“Az Irányító Testület a forrást valamennyi támogatásra jogosult pályázónak, összesen maximum 3,131 milliárd forint értékben biztosítja. (…) A korábban támogatást nyert 358 pályázó részére is biztosítja maximum 1,237 milliárd forint értékben. Ezen pályázatokról döntés az elkövetkező hetekben lesz várható”

– fogalmaz a közlemény.

A döntés eredményéről minden pályázó az általa a regisztráció során megadott e-mail címen elektronikus értesítést kap.

Címkék: , , , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.14.

Kutatás az Ipoly mente kultúrális életéről – Mondja el véleményét!

Győry Zsófi Nyugat-Magyarországról származik, végzős egyetemi hallgató Budapesten, az Eötvös Loránd Tudományegyetem. Idén szerzi meg diplomáját közösségszervezés-szakon. Mivel…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb