Az Arriva városi és helyközi járatai a húsvéti ünnepek alatt az ünnepekre vonatkozó menetrend szerint közlekednek. A közlekedési vállalat a megrendelőkkel való tárgyalások után készen áll arra, hogy a rendkívüli helyzetben is biztosítsa a kórházak és egyéb, az ünnepek alatt is üzemelő munkahelyek alkalmazottainak munkába járását.

(forrás: facebook)

Az Arriva egyúttal felhívja az utasok figyelmét, hogy fokozottan ügyeljenek a SZK Kormánya által  az április 8. és 13. közötti időszakra bevezetett korlátozások betartására, amely a polgárok járásokon kívüli  tartózkodását  hivatott szabályozni.  

“Az Arriva Érsekújvár városi és helyközi menetrendjei figyelembe veszik a korlátozásokat. Április 10-én, nagypénteken, valamint április 12-én, vasárnap és 13-án, hétfőn az államünnepekre vonatkozó menetrend szerint járnak majd a buszok. Szombaton, április 11-én a szombati menetrend lesz érvényben. Munkanapokon az autóbuszok a nyári szünidő alatt érvényes menetrend szerint közlekednek”

– tájékoztat az Arriva.

Az aktuális menetrendekről az Arriva a weboldalán keresztül tájékoztatja az utazóközönséget.  

“Léva, Ipolyság és Vágsellye városi közlekedése a menetrend szerint biztosított. A húsvéti ünnepek alatt a szombati, vasárnapi és az ünnepnapokon érvényes menetrend szerint járnak a városi buszok.”

Az Arriva az aktuális menetrendekkel kapcsolatos információkról és a korlátozásokról naponta (hétvégén és ünnepnapokon is)  8:00 és 20:00 óra közt a +421 915 733 733 telefonszámon ad tájékoztatást.  Az utasok akár saját e-mail fiókjukba is  kérhetik a legfrissebb információkat. Ehhez elég, ha feliratkoznak az  újdonságokra a  www.arriva.sk/newsletter weboldalon található űrlap kitöltésével.

“Kérjük utasainkat, hogy felszálláskor és az utazás során is viseljék az arcmaszkot, esetleg kendőt vagy sálat. Ajánlatos betartani a megfelelő szociális  távolságot, illetve érdemes lehetőség szerint kesztyűt viselni.  Ez minden utas saját érdeke, de egyben  hozzájárulnak a buszvezetők egészségének megóvásához is, akik naponta biztosítják az utasok szállítását. Ők gondoskodnak arról, hogy a kórházakban és az egyéb, jelenleg is üzemelő munkahelyeken dolgozó utasok munkába járása biztosított legyen. Valamennyi buszvezetőnek, aki ezekben a napokban is biztosítja a tömegközlekedés zavartalan menetét, valamint valamennyi olyan dolgozónak, aki a közösséget szolgálja, HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK áldozatos munkáját”

–  hangsúlyozta Petra Helecz, az Arriva Szlovákia szóvivője .


REflex24

Címkék: , , , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.28.

„A srácok célja egyértelműen a világbajnoki dobogó csúcsa” – bemutatkozik a Power Klub Šahy

Az ipolysági Power Klub Šahy erőemelő klub tagjai kiváló eredményekkel tértek haza a szlovák bajnokságról. Oszoli Szabolcsot, a…

2024.04.29.

Fábián Janka Ipolyságon

Fábián Janka, napjaink egyik legnépszerűbb női történelmi regényírója, az Ipolysági Városi Könyvtár meghívására érkezett városunkba. A színvonalas rendezvényre…

2024.04.25.

Jóváhagyta a kormány az RTVS-ről szóló törvénytervezetet

Szlovák Televízió és Rádióra (STVR) változik a közszolgálati intézmény elnevezése. Igazgatóját kilenctagú tanács választja meg, melybe négy tagok…

2024.04.25.

Petőfi körtefáit ültették el Zselízen

Fotó: Alapiskola A Magyar Költészet- és a Föld napja évfordulói tájékán Zselízen idén különös eseményt tartottak a magyar…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb