Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg szombaton (kezdés 14.00 órakor) az I. Polgármesteri Focitornát a közelmúltban átadott multifunkciós pályán. Öt helybeli csapat méri össze tudását, név szerint az öregfiúk, az egyre több sikert elkönyvelő darts társaság, a hajdanán az ifjúsági és a felnőtt alakulatban szerepelt labdarúgók, a területi bajnokság VII. ligájában közreműködő egyesület pedig két gárdával képviselteti magát.

(fotó: facebook)

“Csupán egy héttel ezelőtt bocsátottuk az érdeklődők rendelkezésére a korszerű sportlétesítményt és örömmel tölt el, hogy napról napra a fiatalok sokasága veszi igénybe a pályát. Az elmúlt időszakban objektív okok miatt kevés alkalom adódott az összejövetelekre, így remélem, hogy jelentős lesz a torna iránti érdeklődés”

– tájékoztatott Farkas Attila érsekkétyi polgármester, aki nemrég még aktív labdarúgóként szerepelt a helyi csapatban.

Mindenki mindenkivel megmérkőzik, az egyes összecsapások időtartama 2×10 perc. Értékelik a legjobb kapus, mezőnyjátékos és góllövő teljesítményét, a dobogón végző gárdák pedig serleget kapnak.

Címkék: , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.14.

Kutatás az Ipoly mente kultúrális életéről – Mondja el véleményét!

Győry Zsófi Nyugat-Magyarországról származik, végzős egyetemi hallgató Budapesten, az Eötvös Loránd Tudományegyetem. Idén szerzi meg diplomáját közösségszervezés-szakon. Mivel…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb