A múlt héten mi is beszmoltunk róla, hogy a nagykürtösi Regionális Közegészségügyi Hivatal utasítására a csábi alapiskola szeptember 16-tól 20-ig szüneteltette az oktatást, mivel két helyi pedagógus koronavírus-tesztje is pozítív lett. A közegészségügyi hivatal határozata alapján az oktatási intézmény további egy hétig biztosan zárva marad.

(fotó: cebovce.sk)

“A Csábi Alapiskola és Óvoda igazgatósága tájékoztatja Önöket, hogy a nagykürtösi Regionális Közegészségügyi Hivatal határozata alapján 2020. 09. 21-től 2020. 09. 27-ig szünetelteti az oktatást intézményben”

– olvasható Csáb község honlapján a tájékoztatás.

Az intézmény ugyan zárva tart, de a tanítás nem szünetel, csupán online oktatás formájában folyik tovább:

Felhívják a tanulók és a szülők figyelmét, hogy 2020. 09. 21-től folytatódik az online oktatás, melyről tájékoztatva lesznek az osztályfőnökök által.

– olvasható a közleményben.

A korábban koronavírus-fertőzéssel diagnosztizált személyek alkalmazottak és a velük érintkező személyek karanténba kerültek, akikkel a Nagykürtösi Regionális Közegészségügyi Hivatal felvette a kapcsolatot.

A szülőkre semmilyen korlátozás nem vonatkozik. A szülők kötelessége figyelni a tanulók egészségügyi állapotát és a betegség tüneteinek megjelenésekor felvenni a kapcsolatot a háziorvossal – zárul a közlemény.

Címkék: , , , , , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.25.

Jóváhagyta a kormány az RTVS-ről szóló törvénytervezetet

Szlovák Televízió és Rádióra (STVR) változik a közszolgálati intézmény elnevezése. Igazgatóját kilenctagú tanács választja meg, melybe négy tagok…

2024.04.25.

Petőfi körtefáit ültették el Zselízen

Fotó: Alapiskola A Magyar Költészet- és a Föld napja évfordulói tájékán Zselízen idén különös eseményt tartottak a magyar…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb