Hirdetés

A vasárnapi felsőszemerédi labdarúgó mérkőzés kapcsán most kivételesen senki sem az eredményről beszél, ugyanis a meccs folyamán egy rendhagyó esemény történt. Ez alkalommal a sérülést szimuláló csapatkapitány, Kluka Rudolf, piros lap helyett tapsot kapott a bírótól és a közönségtől is. Köszönhető ez annak, hogy a mérkőzés első percében a focista megkérte barátnője, Brocskó Katalin kezét.

(fotó: facebook)

„Az egész leánykérést jól megszervezte, és a beavatott csapattársak és barátok közül senki nem szólta el magát, mindenki titokban tudta tartani, hogy mire készül”

– nyilatkozta a boldog menyasszony a vőlegényről.

Az elszánt csapatkapitány minden apró részletre gondolt, így a helyszínen nézhette végig a leánykérést Katka édesanyja is, akit már régóta szerettek volna elhívni egy futballmeccsre. Katkát is nemrég szervezte be a csapatba ápolónőként Rudolf, aki immár négy éve a felsőszemerédi csapat kapitánya. A jól összeszokott csapat mindenben együttműködött, hogy a titkos lánykérés jól sikerüljön, és nehogy idő előtt kiderüljön a nagy terv. A kapitány egy ellenféllel való ütközés után sérülést szimulálva a földön maradt, ahová rögtön besietett párja Katka, a csapat ápolója, és ekkor a játékos féltérdre ereszkedve kérte meg a párja kezét.

A jól összeszokott csapat mindenben együttműködött, hogy a titkos lánykérés jól sikerüljön, és nehogy idő előtt kiderüljön a nagy terv. (fotó: facebook)

Megkérdeztük az újdonsült menyasszonyt, Brocskó Katalint, az ipolysági Művészeti Alapiskola ökonómusát, titkárnőjét, hogyan emlékszik vissza az ominózus napra, de arra is kíváncsiak voltunk, mi volt a válasza a “nagy kérdésre”, illetve hogyan tervezik a közös jövőt:

„Természetesen igent mondtam. Nagyon meglepődtem, és nagyon boldog voltam. Szerintem minden nő álma egy ilyen romantikus leánykérés. Már három éve vagyunk egy pár, de erre sohasem gondoltam volna, hogy így fogja megkérni a kezem. A vőlegényemmel úgy tervezzük, hogy egy éven belül megtartjuk az esküvőt is. Semmit nem sejtettem abból, hogy mire készül. A csapattársai, barátai mind be voltak avatva, számomra viszont nagy meglepetés volt. A meccs után egy gulyáspartyval ünnepeltük meg az eljegyzést a csapattagokkal és barátokkal.  A párom viszont arra is gondolt, hogy kettesben, romantikusan is ünnepelhessünk, ezért asztalt foglalt egy étteremben hétfőre, ahol egy nagyon kellemes, romantikus estét töltöttünk el.”

A mérkőzés eredménye végül Felsőszemeréd-Garamszőlős 5:2, de véleményünk szerint a meccs izgalmai helyett valami egészen másra fognak emlékezni a jelenlévők.

(fotó: facebook)

Sok boldogságot kívánunk a jegyespárnak!

Címkék: , ,

Hozzászólok
Olvasta már?
2021.05.10.

NB1: második helyen végzett az ipolysági Urblík József csapata

Urblík József (Puskás Akadémia) az éremátadás után (fotó: Gáspár Ákos) A Puskás Akadémia FC hazai pályán 5-0 arányban…

2021.05.11.

Nem fejezik be az őszi fociidényt

Illusztrációs felvétel (facebook.com) A szurkolók nagy része örült annak, hogy május végén folytatódhatnak az alacsonyabb osztályú labdarúgó bajnokságok.…

2021.05.09.

Amikor a babától várjuk a megoldást…

Mi, nők képesek vagyunk halálosan szerelmesek lenni. Ilyenkor aztán mindent, még a lehetetlent is megtennénk azért, hogy választottunk…

2021.05.12.

Magyar Templom-felújítási Program: Kárpát-medence-szerte 1800, a Felvidéken 101 szentélyt újítanak fel

A magyar kormány támogatásával folytatódik az anyaország és a Kárpát-medence egyházi épített örökségének megújulása. A Magyar Templom-felújítási Program…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb