A REflex24.sk regionális havilap és portál vezetősége több, mint egyéves fennállását követően és néhány hónapnyi piackutatás után a terjeszkedés mellett döntött. A COVID-19 okozta gazdasági válság ellenére elérkezett az ideje, hogy olvasóink nagy örömére csokorba szedjük a legfontosabb változásokat.

Mindenekelőtt fontos leszögezni, hogy a világra, sőt a galaxisra való nyitással párhuzamosan megmaradunk a Garam- és az Ipolymente lapja – mondhatni, ez a fejlesztések jelmondata.

Ami a világra való nyitást illeti, havilapunk a kétnyelvűségi modell helyett április 1. napjától kezdve tíznyelvűvé válik. Ez nem csupán azt jelenti, hogy a Garam- és Ipolymente lakói fogyaszthatják majd a kötelező angolon túl többek közt mandarin és szuahéli nyelveken is tartalmainkat, hanem azt is, hogy a teljesség igénye nélkül Kína, Kenya, Tanzánia és Uganda népei is havi szinten értesülhetnek majd régiónk eseményeiről – ez a stratégia természetesen a feltárt piaci rések alapján került kidolgozásra. Felemelő érzés lesz, amikor partnereink nálunk hirdetett szolgáltatásaira első ízben jelentkezik majd ügyfél Kelet-Afrikából.

A nyelvi sokszínűségen túl témák és vendégek terén is jelentősen bővül a repertoár. Szerkesztőségünk rekonstrukciója jelen pillanatban is zajlik, mindenhova lifteket és felvonókat építünk, ugyanis a Podcast24 következő exkluzív vendége Biden József, az USA elnöke, aki köztudottad hadilábon áll a lépcsőkkel.

Az utóbbi időszak pozitív tapasztalatain felbuzdulva űrszondát küldünk a Marsra, hogy olvasóink az ottani hírekről is első kézből tájékozódhassanak. Ugyan hosszútávú célkitűzés, de amint megjelenik rá az olvasói igény, a REflex24 leányvállalataként elindítjuk a vörös bolygón MArs24 havilapot – kezdetben három nyelven, magyarul, szlovákul és marsiul jelenik majd meg , ám ez idővel bővülhet majd.

A megemelt adóknak például ők sem örültek…

Humán erőforrások terén is gyarapszik szerkesztőségünk. Tekintettel a régiónkban megnövekedett paranormális észlelésekre, már szerződtettünk is egy szakembert. Nemsokára publikáljuk a sajtótörténelmi interjút, melyet az Ipolyságra költözött alakváltó UFO családdal készített. Annyit elárulhatunk, hogy a megemelt adóknak például ők sem örültek. 

Tehát mindenki készüljön, régiónk előtt hamarosan kitárul a galaxis!

Ugyanitt szeretnénk mindenkinek sok nevetést kívánni Bolondok napja alkalmából! – noha a jelenlegi vészterhes időkben nem sok lehetőség van rá, és leszögezni, hogy a fent leírt sorok komolyanvétele szigorúan ellenjavallt.

Címkék: , , , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.25.

Jóváhagyta a kormány az RTVS-ről szóló törvénytervezetet

Szlovák Televízió és Rádióra (STVR) változik a közszolgálati intézmény elnevezése. Igazgatóját kilenctagú tanács választja meg, melybe négy tagok…

2024.04.25.

Petőfi körtefáit ültették el Zselízen

Fotó: Alapiskola A Magyar Költészet- és a Föld napja évfordulói tájékán Zselízen idén különös eseményt tartottak a magyar…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb