Idén csatlakozott első alkalommal Ipolyvisk a Dunakanyar legnagyobb összművészeti fesztiváljához, az Ipoly Feszthez. A háromnapos programsorozat első napján a helybéli tehetségeké és a könnyűzenéé volt a főszerep.

A rendezvény Antal Nyustin Ágnes polgármester asszony nyitóbeszédével vette kezdetét, akitől megtudtuk, reményei szerint nem első- és utolsó alkalom az Ipoly Feszt Ipolyvisken. A fellépők felkonferálásáról Baka Anita gondoskodott.

Az ünnepélyes megnyitót követően a legkisebbek mutatták be zenés-táncos műsorukat. Utána az iskolás korosztályú zenei tehetségek rövid előadása jött, a szekciót Balla Viktor hiphop elemekkel vegyített modern tánca zárta.

A könnyűzenei előadók sora a következőképpen alakult: fellépett a Kingfishers, a Kiss zenészek, a Golddies Swingatlanügynökség és a Hungarian Rhapsody (Queen cover). Akinek ez sem volt elég, hajnalig rophatta retro disco számokra, a talpalávalót DJ Anti biztosította.

Fotók: REflex24/Morva Mátyás

Címkék: , , , , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2023.09.25.

Az üvegdrótozás utolsó Ipoly menti mohikánja

(Fotó: Németh László gyűjteménye) Emlékszünk-e, milyen jólesett a papa borát, vagy kisüstijét felhörpinteni a helyi JRD (TSZ) által…

2023.09.26.

SacheRock! – zenei kamaraestek lesznek zselízi a Sacher-pincében

The SacheRock Underground Festival néven zenei fesztivált szervez a zselízi Sacher Polgári Társulás. "Kiállítások, könyvbemutatók, tortasütő versenyek. A…

2023.09.27.

Felhívás: Esterházy János mint példakép

A Charta XXI Egyesület, az Esterházy Akadémia és a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány közösen hirdeti meg az „Esterházy…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb