Idén csatlakozott első alkalommal Ipolyvisk a Dunakanyar legnagyobb összművészeti fesztiváljához, az Ipoly Feszthez. A háromnapos programsorozat első napján a helybéli tehetségeké és a könnyűzenéé volt a főszerep.

A rendezvény Antal Nyustin Ágnes polgármester asszony nyitóbeszédével vette kezdetét, akitől megtudtuk, reményei szerint nem első- és utolsó alkalom az Ipoly Feszt Ipolyvisken. A fellépők felkonferálásáról Baka Anita gondoskodott.

Az ünnepélyes megnyitót követően a legkisebbek mutatták be zenés-táncos műsorukat. Utána az iskolás korosztályú zenei tehetségek rövid előadása jött, a szekciót Balla Viktor hiphop elemekkel vegyített modern tánca zárta.

A könnyűzenei előadók sora a következőképpen alakult: fellépett a Kingfishers, a Kiss zenészek, a Golddies Swingatlanügynökség és a Hungarian Rhapsody (Queen cover). Akinek ez sem volt elég, hajnalig rophatta retro disco számokra, a talpalávalót DJ Anti biztosította.

Fotók: REflex24/Morva Mátyás

Címkék: , , , , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.09.

Országos és világhírű végzősei ajánlják a zselízi magyar alapiskolát

Fotó: Rákóczi Szövetség Izgalmas kisvideóval rukkolt elő a zselízi magyar tannyelvű alapiskola. A „Szavak törpék, a példák óriások” címet viselő…

2024.04.11.

Kulturális központtá alakítják át az egykori ipolysági rendelőintézet épületét

Kulturális központtá alakítják át az egykori ipolysági rendelőintézet épületét. A beruházásra az Interreg Magyarország-Szlovákia HUSK-2023 programból nyert támogatást…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb