Hirdetés

A Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetségében egyik legfőbb célkitűzésünk, hogy vállalkozóinkat szakmailag fejlesszük. Ezt több programon keresztül valósítjuk meg, az egyik leghatékonyabb a szakmai tanácsadás. A vállalkozók a tanácsadási programoknak köszönhetően informáltabbak lesznek a vállalkozásukat befolyásoló külső és belső tényezőket illetően, ennek köszönhetően vállalkozásuk fejlődőképesebb lesz, mind anyagilag, mind szakmailag. Továbbá az adott vállalkozó saját magára vonatkozó problémája, kérdése esetén is bármikor igénybe veheti bármelyik tanácsadási programot.

Idáig ez a lehetőség csupán a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége tagjai számára volt nyitott, de a jelenlegi helyzetben, amikor a kis- és középvállalkozóknak nap mint nap komoly gazdasági következményekkel kell szembenézniük a koronavírus-járvány miatt, fontosnak tartjuk, hogy segítséget nyújtsunk, amiben tudunk, ezért mindenki számára egyformán elérhetővé tesszük a tanácsadási programot.

A vállalkozók 3 szakterületen – jog, online marketing és könyvelés, adózás – vehetik igénybe díjmentesen tanácsadóink segítéségét.

A http://vallalkozzokosan.sk/tanacsadok/ weboldalon néhány kattintás segítségével az érdeklődők elküldhetik kérdéseiket azok témájától függően 3 tanácsadónk valamelyikének. Marcinkó Adrián, a WADO Digital s.r.o. tulajdonosa, Nagy Dávid, jogász és Édes Tibor, az Account Consulting s.r.o. ügyvezetője állnak a tanácsot igénylő vállalkozók rendelkezésére.

Reméljük, minél több vállalkozónak tudunk segítséget nyújtani ily módon.
Kitartást kívánunk mindenkinek!


Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége

Címkék: , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2022.09.26.

Generációk ha találkoznak… őszi fesztivál Zselízen

Fotó: Puksa Mátyás Ferenc Bár nem éppen meleg őszi napsütésben, de aktív közösségben és jó hangulatban telt a…

2022.09.29.

Erős listát állított Zselízen a Szövetség, Juhász András polgármesternek nincs kihívója

Fotó: Csonka Ákos/Felvidék.ma Ugyan nem teljes 12 fővel, csak kilenccel, de erős jelöltekkel és komplex programmal vág neki…

2022.09.29.

Apa, Anya, Pia – a Komáromi Jókai Színházban

Szeptember 30-án (pénteken) 19 órai kezdettel látható a Komáromi Jókai Színházban Lucskay Róbert–Forgács Miklós–Czajlik József Apa, Anya, Pia…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb