A mögöttünk hagyott hosszú, szürke és igen kemény hónapok után szeptemberben újult erővel és minden eddiginél nagyobb elánnal rajtol az Esterházy Akadémia harmadik évfolyama. Ha érdekel a közélet, a felvidéki magyarság történelme, a pszichológia, az újságírás, esetleg a vizuális kommunikáció, vagy csak szeretnél olyan képességeket elsajátítani, amelyekkel simán megállod a helyed az életben, jelentkezz!

Küldj egy email-t az info@esterhazyakademia.eu-ra, csatolj hozzá egy rövid önéletrajzot, egy motivációs levelet és egy-egy ajánlólevelet a magyar közélet általad választott két képviselőjétől. Ha ez kész, nincs más dolgod, mint írni egy esszét a megadott négy téma valamelyikéből, elküldeni azt e-mailben, s máris bérelt helyed van az augusztus 28-ai vagy a szeptember 3-ai szóbeli felvételin.

Egyszerűnek hangzik és az is, de ha kell egy kis plusz motiváció, jó, ha tudod, azok, akik felvételt nyernek az Akadémiára, négy szemeszteren keresztül részesülhetnek az általunk nyújtott egyedülálló elméleti és gyakorlati képzésből. Szakterületük legjelesebb képviselői látogatnak majd el hozzánk, közszereplők, művészek, tudósok, írók és filmesek adják egymásnak a kilincset az Akadémián, s ezért a képzésért nem, hogy fizetned nem kell, még zsebpénzt is kapsz.

Hallgatóink minden hónapban  ösztöndíjban részesülnek, s közben nem csak Martosra, de a világ számos szegletébe is eljutnak. Akadémistaként korábbi hallgatóink beutazták a Kárpát-medencét, jártak Brüsszelben, Berlinben, Szocsiban, Bakuban, Barcelonában, Torontóban, Washingtonban és New York-ban is. Ha bármi kérdésed van, írj bátran a megadott e-mail címre, segítünk.

Találkoz(z)unk ősszel!

Címkék: ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.14.

Kutatás az Ipoly mente kultúrális életéről – Mondja el véleményét!

Győry Zsófi Nyugat-Magyarországról származik, végzős egyetemi hallgató Budapesten, az Eötvös Loránd Tudományegyetem. Idén szerzi meg diplomáját közösségszervezés-szakon. Mivel…

2024.04.11.

Kulturális központtá alakítják át az egykori ipolysági rendelőintézet épületét

Kulturális központtá alakítják át az egykori ipolysági rendelőintézet épületét. A beruházásra az Interreg Magyarország-Szlovákia HUSK-2023 programból nyert támogatást…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb