Hirdetés

Az állami hatóságok rendelkezése nyomán, további rendelkezésig két hétre újra felfüggesztik a nyilvános istentiszteleti alkalmakat, köztük a szentmiséket is Szlovákia egész területén. Mi a Mária Rádió Mirjam, a technika adta lehetőségeket kihasználva igyekszünk biztosítani, hogy a felvidéki magyar hívek ne maradjanak lelki táplálék nélkül.

Mint ezt megelőzően, továbbra is naponta közvetítünk magyar nyelvű szentmiséket 9 és 18 órai kezdettel, valamint hallgatóinknak lehetőségük van bekapcsolódni a közös interaktív rózsafüzér imádságba is. A kialakult helyzetre való tekintettel, még jobban igyekszünk a hallgatóink szolgálatára lenni lelkiekben és közvetíteni Isten igéjét.

Amíg nincs lehetőség a nyilvános szentmiséken való részvételre, a korábbiakhoz hasonlóan naponta, 15:00 órai kezdettel élő adásban is közvetítünk szentmiséket a Szent Anna kápolnából, melyet videó formában is követni tudnak a facebook-oldalunkon.

A www.mariaradio.sk honlapunkon megtalálhatóak a naprakész információk a programjainkra vonatkozóan, ill. élőben hallgatható az aktuálisan elhangzó műsorunk. Az online adásunk telefonos applikáció segítségével szintén elérhető, melyről bővebb információt a honlapunkon találnak.

A vételkörzeteinkben (Rozsnyó FM 90,5 , Érsekújvár FM 94,6, Léva FM 100,6) egész napos adásunk, még regionális adásunk a komáromi vételkörzetben az FM 88,3-on 12:00 és 16:00 között, a telkibányai vételkörzetben pedig az FM 100,6-on 16:00 és 20:00 között érhető el. Ezen felül műsorváltozások is várhatóak, a további részletekről műsorunkban, honlapunkon és facebook-oldalunkon tájékoztatjuk a kedves hallgatókat.


Mária Rádió Mirjam

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2022.08.11.

Szenzációs leleteket találtak Ipolyvisken

Az Árpádok nyomában című nagyszabású régészeti projekt keretén belül augusztus 8 és 21. között ásatások zajlanak az ipolyviski…

2022.08.11.

10. jubileumához érkezett az oroszkai Südwind – programajánló

2022. augusztus 14-én, vasárnap Oroszkán megrendezésre kerül az immár hagyományossá vált első és második világháborús hadtörténeti bemutató. A…

2022.08.08.

Az ipolyviski földvár területe arra vár, hogy valakik végre feltárják

Ásatási szakaszának záró részéhez érkezett az Árpádok nyomában című nagyszabású régészeti projekt, amelynek célja a kevésbé ismert feltáratlan…

2022.08.08.

Befejeződött a zselízi Szent Jakab-templom szentélyében a gótikus kőfaragványok restaurálása

Májusban vette kezdetét és július közepéig tartott a 14. századi templom megmaradt épített örökségének restaurálása. Az 1380 körül épült templom…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb