A felsőtúri TJ Družstevník futballklubban felettébb elégedettek a 2019/2020-as év őszi szezonjának végén a Területi Labdarúgó Szövetség (ObFZ) VI. ligájának második helyezésével. Felsőtúrtól nem könnyű pontot rabolni. 

fotó: Erika Hengericsová

A csapat kiváló fiatal góllövő csatára Nagy Gabriel, aki tizenhét alkalommaltalált az ellenfél kapujába.

“Felsőtúr kis falu fizetett játékosok nélkül, minimális edzési lehetőséggel, így a járási bajnokság tabelláján elért 2. helyezés kiváló eredménynek bizonyul. Nagyon elégedettek vagyunk”

– árulta el Nagy.

“Mivel júliustól újra a mi régi-új edzőnkkel dolgozunk, eltartott egy ideig, míg megszoktuk az új játékstílust.  Ezt tükrözte a Tolmáccsal vívott meccs is.  Az előre irányuló játék nagyon hatékony volt, de hátrafelé elég sok volt a hiányosság.  A második félidőben sok hibát vétettünk, s az ellenfél ezt kis is használta” – tette hozzá.

Fotó: Erika Hengericsová

A csapat teljesítménye mérkőzésről mérkőzésre javult, ez Nagy értékeléséből is kitűnik.

“Ez elsősorban a nagyszerű kollektíva érdeme. Mindannyian szívesen futballozunk és jó barátok vagyunk.   Szerintem remek támadó futballt játszunk.  Három támadóval játszani nagy kockázat, de nekünk ez a stratégia bejött” – árulta el az ipolysági születésű játékos.

“Ugyan 17 gólt sikerült rúgnom, de mindig játszottam úgy, ahogy elvárták tőlem. Nagy mértékben segítettek csapattársaim is.  Valamennyi gól az ő érdemük is.   Nélkülük ez nem sikerült volna”

– jegyezte meg szerényen a felsőtúriak legjobb góllövője.

A tavaszi szezonban szeretné, ha ő és csapattársai örömet szereznének a szurkolóknak.   “Erősítenünk kell a védekezést. Olyan futballt játszani, amely nemcsak nekünk okoz örömet, hanem a nézőknek is.    Végül is mindegy, hogy másodikok leszünk vagy nyolcadikok, az a lényeg, hogy a játék örömfutball legyen” – fejezte be a futballista.

Andrej Budai

Címkék: , , , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.25.

Jóváhagyta a kormány az RTVS-ről szóló törvénytervezetet

Szlovák Televízió és Rádióra (STVR) változik a közszolgálati intézmény elnevezése. Igazgatóját kilenctagú tanács választja meg, melybe négy tagok…

2024.04.25.

Petőfi körtefáit ültették el Zselízen

Fotó: Alapiskola A Magyar Költészet- és a Föld napja évfordulói tájékán Zselízen idén különös eseményt tartottak a magyar…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb