Az ipolysági futballisták célja megnyerni az V. ligát - Reflex24

Az ipolysági futballisták körében az V. liga  keleti csoportjának őszi szezonja után elégedettség uralkodik, a csapat Urblík József edző vezetése alatt két pontos előnnyel, Zsivabesenyőt megelőzve a tabella első helyén várja a tavaszi szezont. 

A csoport további csapatai  tíz ponttal is lemaradtak az éllovas mögött.  Az őszi szezonban Ipolyság szeretné megtartani vezető pozícióját. 

“A téli felkészülést a január 17-ei hétvégén kezdjük, szombaton és vasárnap is  edzünk majd a hazai pályán.  A továbbiakban is főként hétvégente zajlanak majd az edzések, ugyanis  a játékosok közül többen Ipolyságon kívül tanulnak vagy dolgoznak. Felkészülési mérkőzést játszunk majd Párkánnyal, Tótgyarmattal, Nagykürtössel, valamint találkozunk majd a kalásziakkal és az udvardi csapattal is.  Az első mérkőzésre február 8-án kerül sor”

– nyilatkozta Rimaszombat, Bártfa és Kassa egykori játékosa, Urblík József, az ipolyságiak edzője.

“A csapat összetétele nem változik, bár jót tenne a fiúknak, ha erősödne köztük a konkurencia.   Erősítést egyelőre nem tervezünk, a későbbiekben meglátjuk, az anyagiak megengedik-e majd ezt a lehetőséget is. ” tette hozzá Urblík. “A csapat színvonalas játékának bizonyítéka az őszi szezonban kivívott győzelem, bízom benne, hogy a tavaszi szezonban is sikeresek leszünk.  Tavasszal itthon kilenc mérkőzést játszunk, vendégül látjuk Zsitvabesenyő, Ekel, Ipolyszalka, Berekalja csapatait, akik a továbbjutásban a legnagyobb ellenfeleink” – jegyezte meg az edző.

Afelől is érdeklődtünk,  az ipolyságiak szeretnének-e feljebb kerülni a IV. ligába.  “Egyelőre az V. ligát szeretnénk megnyerni, a feljebb jutással még nem foglalkozunk. A IV. ligában sokkal több pénzre van szükség, majd meglátjuk, sikerül-e bebiztosítani a hiányzó anyagiakat. Eszerint járunk majd el a tovvábbiakban” – fejezte be az élvonal egykori sztárja,  a jelenlegi edző, Urblík.


Forrás és fotó: JJ

Címkék: , , , ,

Hozzászólok
Olvasta már?
2020.05.19.

Komoly leépítés a Fragicslovnál – 72 ember marad munka nélkül Ipolyságon

2020. május 18-án 72 ember vesztette el az állását a Fragicslov kft. ipolysági székhelyét érintő leépítés során. A…

2020.05.23.

ANKÉT: Hogyan befolyásolja a koronavírus a kistermelők helyzetét? – Válaszol: Jámbor Mónika, Mudrák József és Rocskai Anett

Lassan túl vagyunk a járványhelyzet első hullámán, egyre enyhülnek a korlátozások, de vírus utóhatásai még akkor is sokáig…

2020.05.20.

Akik 24 órára átlépik az országhatárt, formanyomtatványra lesz szükségük

2020. 5. 21-én reggel 7:00 órától lépnek érvénybe a bevezetett szigorú óvintézkedések enyhítései, többek közt a rövid ideig…

2020.05.18.

Tavasz a Garam és az Ipoly mentén IV. – Ipolyviski tavasz

Tavaszi fotógaléria-sorozatunk befejező részét közöljük, Baka Anita remek fotóival. Köszönjük olvasóinknak a felhívásunkra beküldött nagyszerű felvételeket!

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb