Hirdetés

Léva. Az előrehozott 17. fordulóval szombaton és vasárnap rajtol a 2020/2021-es fociidény, a VI. MEVASPORT ligában és a VII. ligában (17-17 csapat részvételével) kezdetét veszi az őszi pontvadászat.

(illusztrációs felvétel, forrás: facebook)

“Nem szerettük volna, hogy a küzdelem sorozat november végén fejeződjön be, így a megszokottnál egy héttel korábban kezdünk, ráadásul a VI. ligában a hétközi szeptember 15-én, a VII. ligában pedig szeptember 1-jén is pályára lépnek a csapatok. Sajnos a nagykoszmályiak az utolsó pillanatban visszamondták a nevezésüket, így mindkét osztályban hetente egy-egy csapat szabadnapos lesz. Minden készen áll a sikeres bajnokságra és reméljük, hogy a koronavírus-járvány nem húzza át számításainkat”

– tájékoztatott Šaliga József, a Lévai Területi Labdarúgó-szövetség sporttechnikai bizottságának elnöke.

Az előző csonka bajnokság győztesei a hontfüzesgyarmatiak voltak (12 ponttal előzték meg a második helyezett felsőtúriakat), ők azoonban nem vállalták az V. ligában való megmérettetést.

“Ha végigjátszhattuk volna a teljes idényt, eleget tettünk volna a Nyugat-szlovákiai Labdarúgó-szövetség kérésének. Most új lendülettel vágunk neki a küzdelmeknek és szeretnénk ismét a dobogó legmagasabb fokán végezni”

– nyilatkozta hírportálunknak Karol Pilinský, a csapat edzője, a község polgármestere.

Már régóta játékvezetői problémákkal küzd a lévai szövetség, pillanatnyilag is csak huszonhét bevethető sípmester áll rendelkezésre, ám közülük többen, tinédzser koruk miatt még nem vezethetnek tétmérkőzést. Az ezen a téren feltételezhető gondok megoldása a játékvezetői testület feladata lesz majd.

Néhány érdekes kínálat a nyitóforduló meccsei közül – MEVASPORT VI. liga: Nagysalló-Nagykálna B, Oroszka-Csejkő (szombaton), Felsőtúr-Újbars, Hontfüzesgyarmat-Garamkelecsény, Garamszentgyörgy-Nagytúr (vasárnap) – VII. liga: Kiskoszmály-Csata, Bese-Ipolyfödémes, Sáró-Felsőszemeréd, Érsekkéty-Bori, Farnad-Garamlök (vasárnap).

Címkék: ,

Hozzászólok
Olvasta már?
2021.01.21.

A civil- és a magánszféra közös projekttel segíti a zselízi Cimbora Óvodát

Csókás Gabriella és Kotasz Norbert Korábban beszámoltunk róla, hogy a Csemadok Zselízi Alapszervezete pályázat útján fejlesztő-, javarészt technikai…

2021.01.23.

„A járványhelyzet egy eddig nem tapasztalt, jelentős stresszforrás”

Tanulmányait 1997-ben fejezte be Hradec Královéban, a Károly Egyetem Általános Orvostudományi Karán, 1998-tól Ipolyságon praktizál, 2004-től a lekéri…

2021.01.20.

Esterházy-emlékév Isten szolgája Esterházy János születésének 2021-ben sorra kerülő 120. évfordulójára

Az Esterházy János Zarándokközpont a Pázmaneum Társulással közösen 2021-re Esterházy-emlékévet hirdet a mártírgróf születésének 120. évfordulója alkalmából és…

2021.01.22.

Lekerült az európai uniós zászló az ipolysági városháza homlokzatáról

Mint ismert, az Európai Bizottság a 2021. január 15-én nyilvánosságra hozott közleményében világossá tette a Minority SafePack-kel kapcsolatos…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb