Szombaton és vasárnap rendezik meg a területi bajnokság nyitófordulóját - Reflex24

Léva. Az előrehozott 17. fordulóval szombaton és vasárnap rajtol a 2020/2021-es fociidény, a VI. MEVASPORT ligában és a VII. ligában (17-17 csapat részvételével) kezdetét veszi az őszi pontvadászat.

(illusztrációs felvétel, forrás: facebook)

“Nem szerettük volna, hogy a küzdelem sorozat november végén fejeződjön be, így a megszokottnál egy héttel korábban kezdünk, ráadásul a VI. ligában a hétközi szeptember 15-én, a VII. ligában pedig szeptember 1-jén is pályára lépnek a csapatok. Sajnos a nagykoszmályiak az utolsó pillanatban visszamondták a nevezésüket, így mindkét osztályban hetente egy-egy csapat szabadnapos lesz. Minden készen áll a sikeres bajnokságra és reméljük, hogy a koronavírus-járvány nem húzza át számításainkat”

– tájékoztatott Šaliga József, a Lévai Területi Labdarúgó-szövetség sporttechnikai bizottságának elnöke.

Az előző csonka bajnokság győztesei a hontfüzesgyarmatiak voltak (12 ponttal előzték meg a második helyezett felsőtúriakat), ők azoonban nem vállalták az V. ligában való megmérettetést.

“Ha végigjátszhattuk volna a teljes idényt, eleget tettünk volna a Nyugat-szlovákiai Labdarúgó-szövetség kérésének. Most új lendülettel vágunk neki a küzdelmeknek és szeretnénk ismét a dobogó legmagasabb fokán végezni”

– nyilatkozta hírportálunknak Karol Pilinský, a csapat edzője, a község polgármestere.

Már régóta játékvezetői problémákkal küzd a lévai szövetség, pillanatnyilag is csak huszonhét bevethető sípmester áll rendelkezésre, ám közülük többen, tinédzser koruk miatt még nem vezethetnek tétmérkőzést. Az ezen a téren feltételezhető gondok megoldása a játékvezetői testület feladata lesz majd.

Néhány érdekes kínálat a nyitóforduló meccsei közül – MEVASPORT VI. liga: Nagysalló-Nagykálna B, Oroszka-Csejkő (szombaton), Felsőtúr-Újbars, Hontfüzesgyarmat-Garamkelecsény, Garamszentgyörgy-Nagytúr (vasárnap) – VII. liga: Kiskoszmály-Csata, Bese-Ipolyfödémes, Sáró-Felsőszemeréd, Érsekkéty-Bori, Farnad-Garamlök (vasárnap).

Címkék: ,

Hozzászólok
Olvasta már?
2020.08.03.

Zselíz: “Célunk az első három között végezni, de…”

Zselíz. Egy éves kihagyás után a 2019/2020-as idényben újra a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjában mérettették meg tudásukat…

2020.08.05.

Mögiszter a Bableves folytatásával jelentkezett – Villáminterjú

Oszoli “Mögiszter” Tamást már volt alkalmunk bemutatni egy nagyinterjú keretében. A “palóc rapper” koncertmentesen tölti a nyarat, ám…

2020.08.07.

Ipolyság legerősebb embere a harmadik helyen zárt Balatonszemesen

2020. augusztus 1-én került megrendezésre az Euro One Strong Man Championship 2020 második fordulója a "magyar tenger" déli…

2020.08.08.

Mutasd a tetkód, megmondom ki vagy!

Napjainkban már teljesen természetes lett, hogy az számos ember testét tetoválás díszíti. Annak ellenére, hogy ez egy életre…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb
Programajánló
No event found!