Ma az MTK-Ferencváros örökrangadóval kezdődik az OTP Bank Liga (NB I) új kiírása. “Akár különleges dolgok is történhetnek”-hangsúlyozta Michael Boris, az újonc MTK vezetőedzője. “Csak a győzelem az elfogadható”-véli Szergej Rebrov, a tavalyi bajnok mestere. Az előző idényben a Fradi szerezte a legtöbb pontot idegen pályán, mai ellenfele pedig az NB II-ben veretlen maradt hazai környezetben. Az eddigi 215 örökrangadó mérlege: 89 ferencvárosi diadal, 48 döntetlen és 78 kék-fehér siker.

Az újonc Budafoki MTE gőzerővel készül az új szerepre. (fotó: facebook.com/budafokmte)

A Puskás Akadémia, amelynek színeiben az ipolysági Urblík József is szerepel, a Budapest Honvédot fogadja. Érdekességnek számít, hogy a felcsútiakat Hornyák Zsolt személyében felvidéki edző irányítja. A múlt szezonban az élvonalban közreműködő csapatok közül Urblíkék vannak a legjobb sorozatban, hiszen a legutóbbi hat bajnokijukon veretlenek maradtak. Utoljára június 7-én, a Zalaegerszeg otthonában kaptak ki.

Az NB I két újonca az MTK, illetve a 74 év után visszatérő Budafoki MTE, míg a hétszeres bajnok és hatszoros kupagyőztes Debrecen, valamint a Kaposvár kiesett és a Merkantil Bank Ligában folytathatja a pontszerzést.

Az NB I nyitófordulójának műsora: MTK-Ferencváros (péntek), Paks-Újpest, ZTE-Fehérvár (szombat), Diósgyőr-Mezőkövesd, Puskás Akadémia-Honvéd (vasárnap), Budafok-Kisvárda (hétfő).

Címkék: , , , , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.14.

Kutatás az Ipoly mente kultúrális életéről – Mondja el véleményét!

Győry Zsófi Nyugat-Magyarországról származik, végzős egyetemi hallgató Budapesten, az Eötvös Loránd Tudományegyetem. Idén szerzi meg diplomáját közösségszervezés-szakon. Mivel…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb