Az újonc Budafoki MTE Zsóri Dániel góljával mentette meg az egyik pontot az Újpest FC otthonában. A Puskás- díjas fiatal csatár Simon 35. percben szerzett góljára a 69. percben válaszolt. Sajnos a 94. percben Zsóri fellökte az újpesti Risztevszkit, majd rátaposott a lábára, Risztevszki viszont azonnal törlesztett, így a játékvezető mindkettőjüket kiállította.

Az Újpest FC nem bírt az újonc Budafokkal . (forrás: Budafoki MTE)

Meglepetésnek számít a MOL Fehérvár hazai botlása. A paksiak a 80. percben Szélpál jóvoltából jutottak vezetéshez,a vendéglátók azonban hiába támadtak szinte az egész mérkőzés folyamán, csupán a hosszabbítás második percében tudtak egyenlíteni Hodzic fejesgóljával.

Az MTK magabiztos játékkal győzte le a Budapest Honvéd gárdáját. „Bosszantó vereséget szenvedtünk, sajnos három pontrúgás után kaptuk a gólokat. Nem volt ez annyira rossz, annak ellenére, hogy katasztrófa az eredmény. A csütörtöki, Inter Turku elleni Európa-liga selejtezőn nem engedhetjük meg magunknak az MTK ellen elkövetett hibákat”

– jegyezte meg a bajnoki találkozót követően Bódog Tamás, a Budapest Honvéd vezetőedzője.

A táblázat első három helyén az MTK, a Budafok és az Újpest FC áll, mindhárom alakulat 4-4 pontot gyűjtött be.

A Magyar Labdarúgó Szövetség tart a koronavírus második hullámától. A világjárvány miatt korábban több NB I-es meccset nézők nélkül bonyolítottak le.

„Amennyiben szükséges, a jelenlegi szabályokat kiegészítjük a nézőtéri zónában való intézkedésekkel. Lehetnek korlátozott nézőszámú, vagy zárt kapus meccsek”

– nyilatkozta Sipos Jenő, az MLSZ sajtófőnöke.

Eredmények: ZTE-Mezőkövesd 1:1, MTK-Budapest Honvéd 3:1, MOL Fehérvár-Paks 1:1, Újpest FC-Budafok 1:1. A Kisvárda-Puskás Akadémia és az FTC-DVTK összecsapásokat elhalasztották.

Címkék: , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.28.

„A srácok célja egyértelműen a világbajnoki dobogó csúcsa” – bemutatkozik a Power Klub Šahy

Az ipolysági Power Klub Šahy erőemelő klub tagjai kiváló eredményekkel tértek haza a szlovák bajnokságról. Oszoli Szabolcsot, a…

2024.04.29.

Fábián Janka Ipolyságon

Fábián Janka, napjaink egyik legnépszerűbb női történelmi regényírója, az Ipolysági Városi Könyvtár meghívására érkezett városunkba. A színvonalas rendezvényre…

2024.05.01.

Lampionos felvonulás az esztergomi Kis-Dunán (képgaléria)

Esztergom. 2024.04.30-án tartották meg a hagyományos lampionos felvonulást a Kis-Dunán. Naplemente után több ezer ember gyűlt össze a…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb