Hirdetés

A DAC öt forduló után továbbra is százszázalékos és vezeti a Fortuna Ligát. Az aranyosmarótiak elleni találkozóra mintegy 450 lelkes szurkoló kísérte el a csapatot. Kalmár Zsolt csapatkapitány meg is jegyezte, hogy a drukkerek ismét az alakulat tizenkettedik emberének bizonyultak. A sárga-kékek 1:0-ról fordítottak 1:2-re, a mezőny legjobbja Cesar Blackman volt, ám a három pont bekebelezése leginkább Marko Divkovic érdeme.

Iván Alex a nagyszombatiak játékosával harcol (fotó: facebook.com/Fc Spartak Trnava)

Schäfer András, a magyar válogatott újdonsült jelöltje portálunknak így nyilatkozott az összecsapást követően:

„A bekapott gól után időben felébredtünk és igazi arcunkat mutattuk be. Az eredményességhez némi szerencse is kell, ez természetes. Hatalmas erőbedobással küzdöttünk.”

Aktuális aranyosmaróti mérleg a DAC szemszögéből: 16 mérkőzésből 5-5 győzelem és döntetlen, 6 vereség és 19:22-es gólarány.

A Radványi Miklós által vezetett garamszentkeresztiek meccsük utolsó tíz percében a maguk javára fordíthatták volna az eredményt. Először Bimenyimana bombája súrolta a rózsahegyi kapu felső lécét, majd Blahút egészen közelről totális helyzetet puskázott el, így maradt a 0:0.

A Nagyszombat-Szered megyei összecsapás hőse a szeredi színekben szereplő , dunaszerdahelyi származású Iván Alex volt, aki eltökélt szándékkal és nagy kedvvel lépett pályára, ráadásul még gólra is tellett erejéből.

„A héten alaposan feltérképeztük a Spartak stílusát. Főleg a széleken okoztunk néha megoldhatatlan gondot a piros-feketéknek”

– állapította meg a 0:2-es győztes meccset követően Lérant Péter, a szerediek komáromi edzője.

Az 5. forduló krónikája: Szenice-Nyitra 0:0, Nagyszombat-Szered 0:2, Zsolna-Nagymihály 6:2, Rózsahegy-Garamszentkereszt 0:0, Aranyosmarót-DAC 1:2, Trencsén-Slovan 1:2.

Címkék: ,

Hozzászólok
Olvasta már?
2020.09.23.

Koronavírus Ipolyságon: az egyházi iskola áttért a narancssárga fázisba – FRISSÍTVE

Tájékoztatjuk a tisztelt szülőket, hogy 2020. 9. 23-án iskolánk egyik gimnazista diákjának koronavírus tesztje pozitív lett, olvasható a…

2020.09.24.

Bemutatjuk a Pattomatto olasz étterem tulajdonosát és konyhafőnökét

Palást. Máté Patrik (33) Ipolyságon született, ugyanitt járt alap- és középiskolába, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Állam-…

2020.09.22.

„Leltározás közben jött az ötlet…”

Heimlich Norbert (28) Ipolyságon él, mentősként dolgozik. Az elmúlt néhány hétben több zsák használtruhát vitt a környékbeli rászoruló…

2020.09.21.

Ipolynyéken is regisztráltak egy koronavírusos esetet

A Nagykürtösi járásban is egyre több koronavírussal fertőzött személyt regiszrálnak a Regionális Közegészségügyi Hivatal közlése szerint. Az ipoynyéki…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb
Programajánló
No event found!