Bombagólokkal győzött (3:2) a kényszerből megfiatalított Puskás Akadémia az eddig veretlen Újpest FC ellen az OTB Bank Liga 3. fordulójában. Hornyák Zsolt csapata a mindössze 18 éves újonc, Komáromi György jóvoltából már a 11. percben vezetéshez jutott, majd Szolnoki és Plšek találatával háromszor is megrezzentette Pajovic hálóját. Hiába rúgott idegenben két gólt az Újpest, Stieber, majd Burekovic kiállítása miatt (is) többre nem futotta az erejéből.

A felvétel a Honvéd-Kisvárda meccsen készült. (fotó: facebook.com/honvedfc)

Meglepetést hozott a Honvéd-Kisvárda meccs, a vendégek a 17.percben már 2:0-ra vezettek, s bár a 20. minutumban a Honvéd öngóllal szépített, a továbbiakban nem volt képes megfordítani az eredményt. Ezáltal a Kisvárda megszerezte idénybeli első győzelmét.

A Zalaegerszeg a 31. percben nem értékesítette a Babati buktatásáért megítélt tizenegyest, amit maga a sértett végzett el, majd nemhogy pontot nem szereztek, de kikaptak a találkozó háromnegyed részében emberhátrányban focizó címvédőtől. A zöld-fehér címvédőnél a 40. percben Civic rúgott egy káprázatos gólt, majd Haratin közelről bólintott Demjén kapujába. 0:2-nél a 82. percben Babati akcióból szépített.

Az 58. percben még 1:1-re állt a Budafok-MOL Fehérvár összecsapás, ám Márton Gábor együttese magasabb fokozatra kapcsolt és határozott teljesítménnyel késztette megadásra (a bajnokságban első ízben) az újonc budafokiakat.

Eredmények: Budapest Honvéd-Kisvárda 1:2, Puskás Akadémia-Újpest FC 3:2, Budafoki MTE-MOL Fehérvár 1:4, ZTE-FTC 1:2, Paks-Mezőkövesd 1:2, DVTK-MTK 1:1.

Címkék: ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.25.

Jóváhagyta a kormány az RTVS-ről szóló törvénytervezetet

Szlovák Televízió és Rádióra (STVR) változik a közszolgálati intézmény elnevezése. Igazgatóját kilenctagú tanács választja meg, melybe négy tagok…

2024.04.25.

Petőfi körtefáit ültették el Zselízen

Fotó: Alapiskola A Magyar Költészet- és a Föld napja évfordulói tájékán Zselízen idén különös eseményt tartottak a magyar…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb