A hatodik forduló mérkőzéseivel folytatódik a lévai területi bajnokság VI. MEVASPORT és a VII. liga küzdelemsorozata.

Illusztrációs felvétel. (facebook.com)

A tizenhét csapatos VI. MEVASPORT ligában vérpezsdítő összecsapást ígér a Nagykálna B-Hontfüzesgyarmat találkozó, amelyen a második helyezett fogadja a harmadikat. A vendégek eddig még nem szenvedtek vereséget és most is elfogadható eredménnyel szeretnének hazatérni.

„Az elmúlt idényben ugyan a dobogó legfelső fokán végeztünk, ám a koronavírus-járvány miatt a szövetség annullálta a bajnokságot. A mostani szezonban is a legjobbak szeretnénk lenni. Korábban a Bayern München egyik mérkőzésére vittem el a fiúkat, a napokban pedig megígértem nekik, hogy jövő nyáron a horvát tengerparton töltünk el öt napot, persze ha sikeresek leszünk”

– nyilatkozta portálunknak Karol Pilinský hontfüzesgyarmati klubmenedzser és polgármester.

A Csejkő-Garamkelecsény és a Garamkeszi-Garamújfalu mérkőzések a „csillejkárok“ hamisítatlan megmérettetését garantálják.Az újfaluiak a múlt héten 12:0-ás zakóval küldték haza a nagytúriakat és pillanatnyilag a bajnokság listavezetői.

Érdekes viadalnak bizonyul a Nagytúr-Hontnádas kiesési rangadó. A nagytúriaknál a közelmúltban edzőváltásra került sor.

„Senki sem kényszerített a távozásomra, ez az én döntésem volt, amin a legtöbben meg is lepődtek. Úgy érzem, jól jön a csapatnak a frissítés, amely új lendületet adhat játékostársaimnak. Kicsit elfáradtam, de ha szükség lesz rá, természetesen mindenben segítek“

– tájékoztatott Šaliga József tapasztalt nagytúri labdarúgó, aki az edzői poszton a staféta botot a Varga Patrik-Bartal Béla játékos kettősnek adta át.

A forduló műsora: Oroszka-Újbars (szombaton), Nagykálna B-Hontfüzesgyarmat, Nagytúr-Hontnádas, Felsőzsember-Felsőgyőröd, Óbars-Nagysalló, Garamszentgyörgy-Fakóvezekény (Slovan), Csejkő-Garamkelecsény, Garamkeszi-Garamújfalu (valamennyi vasárnap). Szabadnapos: Felsőtúr.

A VII. ligában a kétyiek szeretnék megőrizni első helyüket, Ipolyvisken azonban jóval nehezebb párbajra kell számítaniuk, mint a múlt héten Sáróban. Az őket követő  vámosladányiaknak sejthetően nem okoz gondot a gyengélkedő garamlökiek legyűrése. A Csata-Ipolyszakállos régió rangadón bizonyára szép jelenetek szemtanúi lesznek a szurkolók.

A forduló műsora: Garamszőllős-Bori, Fakóvezekény (Sokol)-Felsőszemeréd, Vámosladány-Garamlök, Ipolyvisk-Kéty, Farnad-Bese, Hontvarsány-Peszektergenye, Kiskoszmály-Ipolyfödémes, Csata-Ipolyszakállos (valamennyi vasárnap). Szabadnapos: Sáró.

Címkék: , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.14.

Kutatás az Ipoly mente kultúrális életéről – Mondja el véleményét!

Győry Zsófi Nyugat-Magyarországról származik, végzős egyetemi hallgató Budapesten, az Eötvös Loránd Tudományegyetem. Idén szerzi meg diplomáját közösségszervezés-szakon. Mivel…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb