Hirdetés

Három döntetlen, három hazai győzelem és két vendégsiker. Ez a lévai területi bajnokság VI. MEVASPORT liga 10. fordulójában lejátszott mérkőzések mérlege.

Illusztrációs felvétel (forrás: facebook.com)

A nagykálnai fakó hazai összecsapásai során csupán a hontfüzesgyarmatiak ellen bukott, a többi megmérettetésből sorra nyertesként került ki. Vasárnap a felsőzsemberieket fogadták  a piros-kékek, akiket 5:2 -es vereséggel küldtek haza.

„Nagy akarattal vetettük magunkat a küzdelembe. Az első játékrészben még akadtak gondok a védelemben és kétszer ránk is ijesztettek a vendégek, a szünet utáni folytatásban viszont uraltuk a mezőnyt és szemre is tetszetős, eredményes játékot mutattunk be”

– nyugtázta a találkozó után Čontoš Zoltán, a nagykálnaiak csapatkapitánya.

Oroszkán már a 32. percben kialakult a végeredmény, Forró Vilmos ugyan vezetéshez juttatta a Garam-partiakat, ám a felsőtúriak Mintál Zoltán révén azon melegében egyenlítettek , s ennek köszönhetően pontot raboltak.

Megszerezték első döntetlenüket a hontnádasiak, de ennek ellenére továbbra is sereghajtóként pironkodnak. A garamszentgyörgyieknek ezúttal sem sikerült kihasználni a hazai környezet előnyét, igaz azonban, hogy a bajnokesélyes hontfüzesgyarmatiak ellen léptek pályára.

A VII. ligában nem kevesebb, mint 42 találat született, a listavezető vámosladányiak vitték a prímet a góllövést tekintve, akik nyolc alkalommal rezzentették meg az ipolyfödémesi kapus, Bodzsár Balázs hálóját. A sáróiak megkönnyítették a fakóvezekényiek dolgát, ugyanis mindössze tíz játékossal utaztak el vetélytársukhoz, ráadásul Szikora Gábor játékvezető a 75. percben piros lapot mutatott fel Kardos Józsefnek.

Sajnos a koronavírus-járvány miatt szünetel a pontvadászat, így a hétvégi találkozók is elmaradnak.

„Reményeink szerint nem zárul le véglegesen az őszi idény és hamarosan újra edzésbe állhatnak csapataink és folytatódhat a bajnokság”

– állapította meg tömören Šaliga József, a területi szövetség sporttechnikai bizottságának elnöke.

Eredmények – VI. MEVASPORT liga:

Oroszka-Felsőtúr 1:1, Csejkő-Felsőgyőröd 2:0, Garamkeszi-Fakóvezekény (Slovan) 3:3, Nagykálna B-Felsőzsember 5:2, Garamszentgyörgy-Hontfüzesgyarmat 0:4, Nagytúr-Nagysalló 1:2, Garamújfalu-Újbars 4:0, Hontnádas-Garamkelecsény 3:3. VII. liga: Ipolyvisk-Farnad 0:3, Garamszőllős-Bese 3:3, Ipolyszakállos-Bori 3:2, Kiskoszmály-Kéty 2:3, Fakóvezekény (Sokol)-Sáró 6:0, Csata-Peszektergenye 2:3, Vámosladány-Ipolyfödémes 8:1, Garamlök-Felsőszemeréd 0:3.

Címkék: , , ,

Hozzászólok
Olvasta már?
2021.01.23.

„A járványhelyzet egy eddig nem tapasztalt, jelentős stresszforrás”

Tanulmányait 1997-ben fejezte be Hradec Královéban, a Károly Egyetem Általános Orvostudományi Karán, 1998-tól Ipolyságon praktizál, 2004-től a lekéri…

2021.01.19.

Önkormányzatok félidőben – interjú Antal Nyustin Ágnessel, Ipolyvisk polgármesterével

Az önkormányzatok a választási időszak feléhez érkeztek, ezért itt az értékelés ideje, illetve az új feladatok meghatározása. Néhány…

2021.01.20.

Esterházy-emlékév Isten szolgája Esterházy János születésének 2021-ben sorra kerülő 120. évfordulójára

Az Esterházy János Zarándokközpont a Pázmaneum Társulással közösen 2021-re Esterházy-emlékévet hirdet a mártírgróf születésének 120. évfordulója alkalmából és…

2021.01.21.

A civil- és a magánszféra közös projekttel segíti a zselízi Cimbora Óvodát

Csókás Gabriella és Kotasz Norbert Korábban beszámoltunk róla, hogy a Csemadok Zselízi Alapszervezete pályázat útján fejlesztő-, javarészt technikai…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb