A DAC tehetséges hátvédje, Urblík Norbert visszatér Győrbe. Az Ipolyságról származó és az ETO-ban nevelkedett futballista tavaly nyáron érkezett Dunaszerdahelyre, a fejlődését azonban egy súlyos térdsérülés hátráltatta. Szerencsére az egészségügyi gondjai már a múlté és a sárga-kékek színeiben kezdte meg a téli felkészülést.

A klubok megegyezése alapján a 19 esztendős védőjátékos az ETO FC Győrnél tölti a szezon tavaszi felét, amely a magyar élvonalba való feljutásért harcol.

„Sajnos az elmúlt félév nem az elképzeléseim szerint alakult, amely során három alkalommal is megsérültem. Másra számítottam, de most már egészséges vagyok és megörültem a Győr érdeklődésének, hogy visszatérjek. A legközelebbi tavaszra a legfőbb célkitűzésem, hogy visszanyerjem a formám. Mindent megteszek annak érdekében, hogy bekerüljek az ETO kezdőcsapatába és hogy a nyáron már a DAC-nál is számolhassanak velem” 

– nyilatkozta Urblík Norbert.

„A sérülése után ez egy nagyon jó lehetőség Norbi számára, hogy a nevelőklubjával küzdjön meg az NBI-be való feljutásért. Bízom benne, hogy immár minden kellemetlenséget maga mögött hagyott, a nyáron sok játékperccel a háta mögött tér vissza és felkészült lesz megküzdeni a helyéért a csapatunkban” 

– tette hozzá Jan Van Daele, a DAC ügyvezető igazgatója.

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.09.

Országos és világhírű végzősei ajánlják a zselízi magyar alapiskolát

Fotó: Rákóczi Szövetség Izgalmas kisvideóval rukkolt elő a zselízi magyar tannyelvű alapiskola. A „Szavak törpék, a példák óriások” címet viselő…

2024.04.11.

Kulturális központtá alakítják át az egykori ipolysági rendelőintézet épületét

Kulturális központtá alakítják át az egykori ipolysági rendelőintézet épületét. A beruházásra az Interreg Magyarország-Szlovákia HUSK-2023 programból nyert támogatást…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb